今日拎完S23系列上手,先知呢D先係手機。。。

649 回覆
535 Like 476 Dislike
iPhone pro max >>ultra>> air
較光暗要另外裝嘢?
你無知朋友少唔怪你 上連登睇都一大堆啦
讀完小學未 字都唔識睇?
當年Idog: 我60hz都順撚過你120hz, iphone唔需要120hz
我貪平姐
幾千蚊買到粒算頂級既an機cpu
但玩game都係好撚虧
唔知係咪gpu屎過iphone好多
iphone 60fps果陣同一代既機佢可以得40
仲話超埋頻
𨳒你老母垃圾
不過用嚟掛機就由佢啦
巴打又衰咩野要坐監?
會唔會係一直都係咁慢
咁又係吖 大家都會死 咪一齊睇下Apple有幾屹立不倒囉
你肯定? 開安心出行都load成5秒
究竟冇airdrop收唔到朋友合照係咪都市傳說
https://lih.kg/2724588
唔係玩原神嗰啲都夠做啦
馬娘應該會勁熱
咪係
我估大家對lag嘅定義有差距
如果係朋友點會唔敢問, 如果唔敢問, 我諗佢要檢討下自己既友誼
屌啦星 $7000幾蚊買部An機我驚比人笑
An機不嬲係比買唔起iphone既人買
估唔到而家咁貴
鳩噏之前睇埋s23系嘅評測先啦
最緊要係又仆街又賺到盡
故意整走舊機應有嘅功能
3D Touch/Force Touch 呢啲自從update咗OS之後就被弱化/閹割
你咁講其實依家大受好評嘅 s23u都係改cam改u就屈你一筆
你無用過iphone?
iphone可以較到好撚暗
但android你較到最暗你熄晒燈係床玩果陣都係刺眼到開咗電筒咁
咁你想將部19 android較到好似iphone咁暗就要另外裝野
當然你唔怕散光越嚟越深可以較到最光既,大把人係咁
但我就成10年散光近視都無郁過
自卑到 想用邊部電話都要驚俾人笑
咁你即唔係搭時光機返來啦,
咁係咪承認你自己講經?
少少搞笑
新出咪多人講囉
新出iphone都多人講啦
5000夠晒,唔介意用大陸牌子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞