今日拎完S23系列上手,先知呢D先係手機。。。

649 回覆
535 Like 476 Dislike
但我用緊14pro覆佢
A機 仲要2系
冇腦用番iphone啱架啦
買iphone=失智
咁佢俾人超越咪收皮囉,而家有啲咩超越到Apple?
買幾錢an機先唔會lag, I mean 用幾年都唔會lag?
iphone無得裝macro無得掛
不過都係唔會改變到我覺得android好撚垃圾e個概念
兩部機一齊用就知
我連個mon較暗啲咁簡單既野android都要另外裝啲特別profile先可以做到
普通user一定唔識啦
仲要個profile有風險,唔小心拉到0既話直頭會成個mon唔著要用adb打command先開得返
啲咁唔user friendly既機用嚟做主力真係弱智玩鳩自己only
做後備就ok既
咁咪即係Apple都有被超越收皮嘅一日囉
除非好似有你呢啲死忠出舊屎都照食嘅啫
電量同14 pro max 比,邊部好d?
部廢機係廢人it狗整出黎,所以留番比你用
咁又係 所以成日聽啲人用iphone都lag 原來係咁
自從教主過咗身之後
所有 Apple Product 都不了
每年改Mon 改Cam 就屈你一筆
Apple 以前出嘅 product 都好有創意
依家就...年年食老本...
同埋你講e樣野正正就係an機收皮
我部rog2就係掛機掛咗一年舊電就收咗皮
相返之前部iphone xs 掛足3年我都仲有92%電
我換新iphone 後e家果部xs都仲有90% health
部rog2 唔插電用2個鐘就已經100%變0
先焗我買部新rog
講到iphone好平咁咪又係旗艦u
辛苦你坐左十年啱啱放返出黎
唔出街,唔洗上人office做野咪ios
用mac/iphone工作=含能
呢到係香港唔係美國
唔知有乜好嘈
熱到戇鳩
s20先正常
成日聽啲人用iphone都lag
作都作好d喇ching
我返工都有同事買rog 嚟掛手機game
見到好型咁
根本而家Samsung啲機順過iphone多多聲
我部機用咗六七年都未lag過
你條廢柴好心就出多啲街啦,日日匿屋企打飛機
曲線?
你搭時光機返來?
Apple 咩年份比咩牌子超越?

又係到講經
你若干年後都會死啦
啱唔啱聽?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞