今日拎完S23系列上手,先知呢D先係手機。。。

649 回覆
535 Like 476 Dislike
吹捧android就藍屍嘅話
咁吹捧iphone哩種俾乜你都要硬食冇選擇權冇得客制設定出問題冇辦法解決仲要你改變自己嘅習慣去就返部機嘅咪直頭係俾共產黨管緊仲要跪低感恩嘅支那人
Iphone air 諗得過
根本就係偷換概念,第一兩樣嘢唔同,第二以前同而家的確可以唔同,
前提係兩樣都試過,大陸就個個都試過知咩料,但手機你根本冇,你唔想嘥錢可以試用/睇完review先下定論

你而家講緊嘅嘢正正先係廢老口吻,一講到而家就淨係識以前點點點,後生點點點
ching
extra dim暗到仆街喎
個個都用google drive,
第一樣想講,樓下有人講咗
第二,你本來就唔應該喺黑房玩手機
冇問題,whatsapp 比你囉
唔通你一個用Android 會有人特登Google drive 比你?
1部咁小,
買多幾部支持samsung啦,
又唔係貴,即刻再買過啦
你讀撚過u未呀
paper project airdrop???
梗係whatsapp group加google drive㗎啦
返工就再加埋email air乜鳩drop
呢度講事實唔岩聽就負評架啦
lm
靠airdrop維繫所謂友誼,仲好意思笑人毒撚
如果講既係事實 我理得你係中國定美國
咪撚戇鳩啦

cut 3.5要食 cut 充電器要食
用死lightning 又要食
個系統又美其名要安全唔L開放
講講下根本apple先係似大陸

你既世界得地鐵
會send 咪得 air drop 高尚啲?
睇下電競啲人用咩機多
就知咩機係好機
啲人好鍾意喺人哋比較而家嗰陣攞以前比,就算鬧大陸都係攞而家講啦
其實點解Samsung啲陳列機咁lag
中美都有法律限制住人
但美國法律就強如侵侵都要遵守
中國你有權有勢就可以避開好多法律限制
夠厚面皮,冇法律管山寨侵權冇後果
就好似it狗識an機改呢樣改個樣就有特權
冇限制裝乜盜版都得
老人家連電腦都唔識連就係賤民食晒屎
你啲所謂朋友會計較WhatsApp 比你 Google drive比你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞