今日拎完S23系列上手,先知呢D先係手機。。。

649 回覆
535 Like 476 Dislike
用家問題

我父母都係用A52, A70, 冇Hang過機
一直都係 iPhone + Android 一齊用
不過至上年開始轉咗做 Android 做正 iPhone 做副
由 iPhone 4 用到而家手頭上部 iPhone 13 mini,其實 iPhone 而家真係冇咩吸引力
傳輸慢已經係好多年嘅話題,而家連強項嘅影相都已經慢慢畀 Android 機追上
除非 iPhone 真係跟歐盟轉用 type c 唔整咩加密認證,如果唔係真係冇咩野吸引,本身個「檔案」已經虧,連個 samba 都成日出錯,仲要傳輸咁慢真係嘥氣
本身 Apple 當年有個好大嘅賣點:Siri,可惜佢冇繼續發展落去,如果佢將 Siri 整合埋 AI 好似 ChatGPT 咁但係有語音對話咁用,一萬蚊以上都照同佢買

幾大舊電都唔夠佢倒

pin this

總之你買部S23/+/ultra試咗先講啦
S23+ 好吸引喎
A系列
屌都係鳩噏姐
點解唔索性話s23u lag過十年iphone 4
所以係買23+?
都唔明啲通訊app 到而家都仲要壓相做乜😑,都2023啦
邊部好電啲就買邊部
兩個test爭咁遠?
呢個test ip 14pm,只係用多過s23u 10 mins
https://youtube.com/watch?v=oGGe18n24uE&feature=shares
如果生活環境需要用airdrop咪出iphone

我就工作係完全唔需要同人用airdrop, 用 ios android都冇所謂
S9用左4年幾都未有事
s23/s23+ size有齊鏡頭就一流
呢啲電量測試,起碼要睇4,5個,拎平均數,最有參考價值
樓主你岩,講既都係精明人既說話,等於係連登唱反調,講星星師苦教煮野好垃圾差過邊個,,你就會犯版規不斷被人人生攻擊標簽化
用部手機都可以嘈成咁

人人習慣都唔同,岩用咪用唔岩用咪轉系列,公司。

我好怕見到兩種人

一係透過比較物質生活意攞身份認同/優越感嘅人
第二就咩都要爭贏對方嘅人, 特別係嗰啲冇乜理據,只係大聲大夾惡嗰啲
暫時得兩個,未夠,我係到觀察緊s23+同s23u嘅電量
Youtube搵
我YouTube 搵得兩個比較全面啲姐,可能太新,未夠多人做電量測試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞