今日拎完S23系列上手,先知呢D先係手機。。。

649 回覆
535 Like 476 Dislike
應該好多人用s2黎同而家an機比,覺得以前lag等於而家都lag。
近呢4年內an機跟本唔會點lag,連電競都係出an機,紅魔8pro打機勁到仆街
三個月
我S8+都未lag
又人生攻擊又hi auntie
不過就係要呢d 先夠好笑
鍾意用咩咪用咩
s22用咗半年都無就發熱+lag
弱智sharp你都講 你面唔面紅?
去到s9我都會話你an機打機廢
當日大把人話an機唔再lag
一用就知班友食開屎
係呀冇lag呀
但個畫面流暢度同iPhone 比差一級
打機用慣左iPhone 既望落根本疾疾地咁
好喇捱一年lag唔lag我唔知
但捱唔夠一年就綠mon
Google 一下唔係我一個人咁大把人都係咁
你note7啱啱爆完,s9 69又綠mon
咁邊個敢再信你an機?
任你班信徒再吹到an機天花龍鳳踩到iPhone 一文不值我都唔會再用an
所以我眼中近年再吹奏an機既人我都當佢係吹奏中共既小粉紅一樣當笑話咁睇
Idog係咁上下用緊咩比較佢自己都唔知
不過都係嘅 咁唔係點會係idog
用緊s2 順到仆街
cls非黑即白到勁過小粉紅
你老母點解做雞捱咗咁多年都未性病死
10年apple用家
自從iphone14之後我多左留意samsung
s23u同埋s8 ultra 大mon tablet 好吸引到我
搞到我好想轉會
咪扮啦,讀過u未啊
邊個弱智唔用google drive做project一齊寫野係自己到改完要airdrop出去仲要人執手尾對版本咁嘅groupmate第一日就比人blacklist左啦
負評我把撚咩 講事實唔撚比 我無話iphone唔會lag 但s10呢部野用多過兩年肯定會lag

我部s10用緊差唔多第4年都無lag喎 你真係用緊s10?
用緊s1 一樣順到仆街
買完返黎仲要裝一大堆”Samsung必裝app”
今代影相開50MP/200MP shutter lag
又要裝camera assistant
太過得閒嫌想做下工程師「玩電話」咪轉會
利申11Pro>S10>12Pro>1 iii>13Pro>S22U>14PM
原來airdrop可以做埋collaboration同步打字放圖咁勁
你係咪讀CS寫iOS app可以寫到咁勁
同一個價錢Iphone 贏到車尾燈都見唔到
係喎 A22千零蚊 你搵部一樣價位嘅iphone出黎睇下?
今代camera assistant併左入相機app都唔知 啱啦冇腦死番去用iphone啱晒
我用左就快4年,仲好順,仲未捨得換,係舊電倒左d。
應該話冇咩機吸引到
咁你咪用到夠
ios 係stable, 唔係工作需要用到既pro app 跟本就可以轉android
4年內?!
你食屎啦,你再前幾係係idog?
我話俾你聽10年前既an機,到宜家一樣咁順唔lag,
拍落部14 pro max,你會覺得14 pro max疾同慢,
拍落部S22到比,唔會有大分別
即轉啦
今次我買左十幾部s23支持samsung,
又唔係貴,仲諗即買啦
你再唔轉,我就屌鳩你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞