今日拎完S23系列上手,先知呢D先係手機。。。

649 回覆
535 Like 476 Dislike
無朋友成班囡囡影完相airdrop得你企咗響度
原來全球有71.74%嘅人係你大學同學/後生仔
咁唔洗驚人口老化了
你啲理解咁特別
Android機啲UI logic太亂,不了。

淨係有啲app上拉到盡會有回彈,有啲又無已經輸咗。
香港呀屌你老母
你咪拉撚埋啲第三世界嚟一齊打飛機囉
睇吓同香港同級嗰啲高收入地區啦戇鳩仔
又係佢話佢啲大學同學都用android
邊有後生仔用iPhone
然後佢就出個表係71%用android
唔好問啦
:Demo機唔可以作準+等update可以解決
demo up乜date,下次作好啲
我都係,諗緊換唔換 S23,但無咩事換機又好似好嘥錢
睇完
兩邊都係鳩噏
但真係得Samsung先係咁
想買都掉頭走
咪撚答呢啲懵撚,特撚登既,死白卡
做咩姐你 唔係Demo 機就唔可以Lag
唔用update解決
電競啲人用PC多
但同時又有一種講法係依家啲𡃁仔因為朋輩壓力/被洗腦而用iPhone
咁即係有冇後生仔用iPhone
電話電莖
今代14pro max真心重到仆街,蘋果磚😎
點樣迫法?
部XS由2018年用到而家仲係好地地.....
比喻姐
比中國撚化完移左民既人
見到小粉紅日日吹奏中國屌鳩美國
然後人哋話返中國就去踩場攪事
辜勿論小粉紅講既係唔係事實
都唔會再去驗證佢係唔係真
幾多歲先叫後生仔先? 填海華都拎到傑青喎
試過

之後有個第一次見既囡囡見我唔係iphone 問我拎whatsapp話send俾我
現實世界乜撚都有人用
我自己玩demo未lag過,我同用緊旗艦an嘅fd都冇lag,但我唔會一嚟去否定其他an用家話lag就一定假,你個reply「唔好問啦」擺明係引戰
一早戰緊不過見人地話demo 點解lag
我咪係下面講啲人通常點答 唔通話Samsung 特登整lag
聽講IOS個120HZ唔係所有APP都用到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞