今日拎完S23系列上手,先知呢D先係手機。。。

649 回覆
535 Like 476 Dislike
iphone未夠一年已經lag
到底仲有邊個care嗰啲所差無幾嘅規格,唔用你純粹係因為懶唔想轉
S23u 234g 可表受範圍
iPhone 14pm 240g, 磚頭
🤷🏻‍♀️
咁你入哂坑,全部用哂apple 既封閉體系,又係難d轉番出黎既。
idog:一律用家問題
ching心水清
依家嚿嚿都係屎
睇下你鍾意食咩口味嘅屎咁解
btw

明明講緊手機重量
可以做到又靚又輕

做咩講講下變咗講Lag機? 😅
如果用Android 啲非旗艦機,真係好快有過熱同lag既情況,但用旗艦機s23呢啲真係好爽,而ios絕對優勢就只係系統軟件排板上用得比較舒適。
我到而家都未接受到M字額
利申:仲用緊7plus
其實ultra 同pro max 咪差唔多

你又over 左些少
我部s10 plus年半先開始lag
問題係正常人都用iphone 係香港用an機除咗中佬就係19連登仔,真係未見過後生用
s20+順暢使用中
idog迫你年年換新機梗係唔lag
唔知做咩呢度成日講到一部係天一部係地咁
明明只係取態/牌子唔同
呢個話題嗌左十幾年都有
自己用得開心未得洗鬼人哋講
14pro max都唔係M字額啦
我部pixel 4仲未有問題,一直都冇藉口換機
Android旗艦機先過熱
順你老母個閪咩
得60hz,個畫面lag撚到

用緊14promax
用緊note 10 & 13 pro max

宜家日常都係用部note 多 。150g 好好拎
部iphone 打機/放係台睇片先用
其實呢種入坑同埋方便生活喺大學嘅時候已經出現緊
你大學打咁多paper做咁多個project
冇AirDrop真係注定做毒撚
你識善用iCloud呀,更加可以令你睇paper睇得方便
呢種嘅生態,其實真係取代唔到

唔講咁多,淨係講AirDrop
身邊個個用iPhone嘅時候
齋係AirDrop文件同埋相已經方便勁多

以前大學嗰啲用Android嗰啲好撚慘
下下都要WhatsApp
然後啲相起晒格
三星冇呢個問題,rog呢d所謂電競機唔知裝太多奇怪野拖慢左都唔奇
ching 可以試下用iPhone 掛機,相信1年半載舊電應該會打柴
客觀評價係無問題,但有晒立場咁去踩另一邊嘅人,批明引戰,咁好心機,不如用啲時間去屌電話界嘅癌細胞支機啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞