今日拎完S23系列上手,先知呢D先係手機。。。

649 回覆
535 Like 476 Dislike
老人家鐘意睇支app
好容易俾啲垃圾link水佢去下載一堆垃圾app
android機咁搞好快就會慢
換apple機之後可能堆垃圾app有一半都無apple版本
所以過咗兩三年都仲用到
用Samsung A33, A53 都無lag 嘅問題wor
你拎部14 pro max同部flip4比較咁撚癲
mini 銷量。。。

i have a fuckin try
又坐左十年,岩岩先出返黎?
都有啲心動換 s23 u
但買太多apple 產品… airtag airpod homepod....
Apple watch😂😂
轉iPhone 6 之前部部android 都係一年就虧
Ching 衰咩坐咗咁耐
傻閪
咁我部i8 有時msg 都窒添
等睇果粉留post

利申3叔撚
講緊你講乜,中過伏嘅人都唔會信而已。
你打咁多字到底想表達乜嘢?成個外交部咁,你用過安卓嗎?你了解安卓嗎?
雙修撚表示都有時小LAG 倒水電
Flip 4 其實算唔算旗艦機
我返工用 所以先用部細機

Ios 用黎打機 9成9都係好過Android

iPad pro 打機仲係好爽

不過我仲係唔太識用an機 仲未習慣
我舊時用iPhone 6s 64gb
WhatsApp 冇咩大問題
係睇pdf 檔先窒
咁iphone毒撚係咪都靠幾舊水肉金維持
三叔 A71 用咗幾年依然好順 , 大約有三年
我仲用緊iphone6嚟打機養小號
同期an已經變晒磚
班自卑idog 內心空虛
係呀,我都有用中階三星A52同A53妮2部無出現疾機情況,仲係好順暢
只要無咗部iphone ,其它野自然會消失,會有更平更好嘅取代
完全同意,2個系統都出左咁耐啦,2邊都唔覺得有咩特別,以前都會貪得意用2部機,ios同android系統,依家都廢事煩,用死apple算,轉黎轉去,咁煩。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞