今日拎完S23系列上手,先知呢D先係手機。。。

649 回覆
535 Like 476 Dislike
你見識吓個世界先啦,用Android機嘅人多過用Apple喎
s23+同14plus睇片時間邊個多?跟住吠
想知實機舊電續航力點樣?同埋散熱做成點
用cloud + 無線充電

有無人可以解答下2023點解有人拎條電線打J

唔講以為幾萬蚊音響線
Nokia算
Type c頭
呢個point真係要update下
無線叉15w 有冇人講要叉爆一部ip14pm要幾耐
我試過用rog phone 3打機而家都上到60fps wo仲要有旁路充電
咁又係吖 23+贏14plus你又睇唔撚到架啦 懶公平
S21, 22 23都係玩咗幾代
iPhone 玩咗幾多代?
除咗iPhone 4 、IPhone 10之後
其他有冇比較大嘅變化?
有冇需要年年出一部?
S23 vs 14

S23+ vs 14plus

撚狗咁撚

Cold call 狗
我s10用到而家都無lag
咁街上係咪個個都係後生仔/你啲大學同學?
你冇錯
多口問句師兄住第三世界慣唔慣?
果到啲人特別偏愛andriod
當然 絕對唔關佢地afford唔起iphone事
睜大你隻狗眼睇清楚先啦
plus對plus邊個贏吖
原來睇iphone睇得多會變盲
你不如講咗你用邊部先
我部pixel 6較到最暗連字都睇唔到
你一日超過24個鐘?

Cold call狗係比較忙明既
上面咪講咗好多次囉
要搭爹又唔睇人講乜
其實An機會衰退得好快係事實

你好錫機,無跌過(包括輕微果種),又唔打高要求ge機,真係純粹用普通apps,確實係用好耐都唔會lag

一打機就分高下
同電競Notebook一樣,我8年前買左部電競入門級,7000蚊
明明果陣時普遍Notebook都係4,5000

但打開機就知,果啲普通機好快會消耗,會lag
我呢部而家仲用緊,開機仍然係1,2秒,只係粒電死左,一定要插火牛
8年啦

利申: 前Sony迷,而家係Samsung用家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞