[多圖] 第一身視覺-運動員去比賽~

761 回覆
3791 Like 41 Dislike
運動員真係好有型
加油

btw 加油

係wor

宜家係果邊做緊咩

btw 加油

係wor

宜家係果邊做緊咩

啱啱游完第一次訓練 恭喜你live緊
加油!!!!
加油啊
留名
樓主加油
加油
有無見到其他國家靚女運動員?
巴打你條泳褲係咪鯊魚泳褲來

係比賽賽褲黎 以前個d因為有d物料太冼水太勁所以好多都ban曬 現在比賽只可以着及膝同textile物料的
有無見到其他國家靚女運動員?

是有的
留名睇野
巴打加油!!!

係比賽賽褲黎 以前個d因為有d物料太冼水太勁所以好多都ban曬 現在比賽只可以着及膝同textile物料的

即係點?而家冇左嗰d物料咁點解唔著三角?

因為可以仲可以着及膝嘅賽褲,可以減少大腿阻水/減低肌肉係水入面oscillation (好似係fluid dynamics)﹐係performance至上的運動入面,就算只有0.01%嘅advantage都唔會放過。有錯請指教
有冇係比賽識過其他國家運動員?

即係點?而家冇左嗰d物料咁點解唔著三角?

因為可以仲可以着及膝嘅賽褲,可以減少大腿阻水/減低肌肉係水入面oscillation (好似係fluid dynamics)﹐係performance至上的運動入面,就算只有0.01%嘅advantage都唔會放過。有錯請指教

你平時練習都著呢種?除同埋著係咪都要人幫手先得

練習唔會,以前全身個d要人幫手,而家呢d自己着都ok 有機會返香港我攞以前個d比你睇下
有冇係比賽識過其他國家運動員?

有,運動員大部份都好friendly
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞