[多圖] 第一身視覺-運動員去比賽~

761 回覆
3791 Like 41 Dislike
有無身材相睇

香港加油
加油
支持樓主
以前都試過出國比賽, 拋開平日所有煩惱, 全心全意專注比賽贏波, 感覺超爽, 不過我只係業餘, 唔知全職運動員係未咁諗
有無身材相睇

留名支持
第一視角食鬼妹運動員唔該
留名支持,加油
可唔可以用gopro用第一身視點拍條片黎睇
same
曾經係運動員,但機票錢啊什麼什麼都要錢,最on9既係拎咗金牌都冇錢
張健達畢業於拔萃男書院及香港中文大學。中學時期贏過無數學界獎牌,長大後亦膺大專全年最佳運動員,曾在東亞運動會及仁川亞運為香港奪取過兩面銅牌,「就是差奧運」,他說。8月奧運煙花燒得燦爛,惟在開幕前的一年,有淚有汗。「2015年自己已達B標就開始感覺奧運是一樣理應做到的事;覺得奧運好高水平好勁,尤其在達到標之際,自己有點執着」,Kent在100、200米自由泳同樣達奧運B標,但最終今夏留憾,而膊頭的傷或者是只差一點點的原因。「不是」,男朋友卻斬釘截鐵地說,「左邊膊頭其實有點勞損,我只跟她(MIMI)說了一直也沒有人知,因為我不想有藉口;無緣奧運,是自己訓練質素、質量不夠,沒有其他原因。」

樓主好型

好 我盡量
輸咗唔好返嚟

好 我盡量

I mean,你比賽游緊果陣

好 我盡量

比賽緊點拍
香港加油
加油
樓主係咪Gay

而家中大極多人話你係
O Camp O Day 都極多人講

我好記得和聲Beat 完就有一大班人講
以為第一身視覺睇比賽添

我會帶埋相機去比賽場地 不過就唔會帶住落去游啦

我以為用gopro 去打波跳遠做運動

不過係巴打既親身體驗,更值得支持

好 我盡量

比賽緊點拍

戴住go pro游讀者先有feel
樓主係咪Gay

而家中大極多人話你係
O Camp O Day 都極多人講

我好記得和聲Beat 完就有一大班人講

非Gay
budapest
加油
一直都覺得香港運動其實好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞