[多圖] 第一身視覺-運動員去比賽~

761 回覆
3791 Like 41 Dislike
live左

加油達達 努力做pb
好再直行就會到Soho區,前面就係St. Stephen's Basilica

日落西山,所以周圍都着燈了

St. Stephen's Basilica 係以匈牙利第一個國王Stephen為命,係羅馬風格的大教堂,同我地酒店隔離個個唔同(哥德式)...心裡突然響起以前打AOE哥德佬d聲 

之前沿路返去見到有劇院就入去睇下,鄉下仔無見過咁大塊鏡首先黎張自拍

上幾層樓梯後就見到劇院,細細間不過好靚,同埋個個都打扮得好formal

由於我裝束就比較街市,再纜住個運動員証,所以影完相就快快手走人返酒店休息了~

聽日就係比賽Day 1, 雖然我無項目, 不過希望大家可以支持我d隊友
#LET'S GO HONG KONG!
樓主早d訓
聽日比賽加油
樓主早d訓
聽日比賽加油

多謝關心雖然我聽日無項目而家因為要抵抗jetlag所以要迫自己遲少少訓咁就可以一覺到天光,都算係一個經常出國比賽嘅技巧黎
巴打 臨訓黎留個名支持
live 左
幾時會比第一場 同埋會唔會有有電視台直播
btw 比賽加油
之前係網上面見到有條片係樓主咬fd個背脊
好正 點知原來有女

個個我個roommate黎由細玩到大嘛

點解條片會流出嘅

擺story, 比人cap底掛 swimmers are very easy-going 無咩所謂 都係笑下

片呢
live 左
btw 比賽加油

星期一同三會比,好似電視無直播
live
live到 風景好靚
live 左
btw 比賽加油

邊項呀?
加油
巴打 加油
有機會做采訪就提下班連登巴打
見到d游水運動員小腿都好多肌肉。
我成日覺得佢地會肌肉抽筋好痛係咪架??
同埋去睇比賽泳池,行到池邊會唔會好緊張
支持支持
巴打加油
live 左
btw 比賽加油

mytv super 有
加油呀屌你
加油!
加油巴打
拎去J啦

仲老過方力申
大多數有啲自己睇得好重既比賽 如果輸左好唔開心
影響自己表現係咪有心理醫生幫你?
賽前急屎與否會否影響表現?
加油! 樓主。

香港揚名靠你地呢啲體育精英啦!
比賽加油 睇下幾多人支持你
一睇個post就估係你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞