[多圖] 第一身視覺-運動員去比賽~

761 回覆
3791 Like 41 Dislike
加油啊巴打
樓主加油
加油呀 游得咁快究竟咩感覺

細個練過水

感覺就係越快feel到越阻水

同我跑步一樣,越快feel到越阻風
加油樓豬
三登都真係人材輩出
加油呀
之前係網上面見到有條片係樓主咬fd個背脊
好正 點知原來有女
想問下 樓主平時練technique同weight train既比例
成日覺得運動員既身型>>做weight train果班好多
整體balance好多

btw穿脷環游水會唔會發炎
同埋上網見過樓主幾年前既運動員証
宜家型左好多
加油啊樓主
我黎緊都出戰法國u24 比賽 好驚衰
係咪比賽比得多就好似你咁輕鬆 (唔係本地賽,係國際級)
好正 點知原來有女

片呢
比賽加油
LM
比賽加油

支持香港運動員

識簡一定簡咪咪
加油
好正 點知原來有女

個個我個roommate黎由細玩到大嘛
想問下 樓主平時練technique同weight train既比例
成日覺得運動員既身型>>做weight train果班好多
整體balance好多

btw穿脷環游水會唔會發炎
同埋上網見過樓主幾年前既運動員証
宜家型左好多

weight training我地都有 簡單講首先你要分你係aesthetics/大隻/performance...咁我地好明顯就係performance-based去練, 所以就唔會係好大隻一舊舊咁 而每個運動嘅運動員都係因為平時專項的訓練會有比較唔同的身型例如游水會倒三角咁 要講最balance應該係crossfit(我覺得) 游水可能只係比較無咁大舊
穿是會發炎的 條脷腫一個星期到
加油啊樓主
我黎緊都出戰法國u24 比賽 好驚衰
係咪比賽比得多就好似你咁輕鬆 (唔係本地賽,係國際級)

盡力就好 盡力無人會怪你 命都博L埋啦, 仲想點? 係咪?
加油!
支持
原來樓主條女係viu 打mma中途退賽嗰個, 口講運動員精神, 但無做到
BTW, 樓主加油

又黎
viutv 電視節目 vs 世界賽

比著係你, 你會點?
樓主幾時比賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞