[多圖] 第一身視覺-運動員去比賽~

761 回覆
3791 Like 41 Dislike
柒埋今次 滾軸溜冰先啱

其實叫速滑
柒埋今次 滾軸溜冰先啱

其實叫速滑
咁好反應多謝咁多巴打絲打

因為時差問題可能我唔可以live住咁覆你地d問題 求體諒

另外就希望大家都可以支持其他運動員 今次代表香港有1男6女, 資料就自己check, 因為唔知其他人想唔想係連登見到自己。

同埋係比完賽後我先會用個drone去航拍

P.S. 有咩問題可以問曬先,我一次過答 + 有咩相想睇?

OK 咁就jetlag...5點起身好精神, 天氣非常好

咁碌多陣就又出去附近行下影下相

的士係Benz (香港以前都好似係)

成個區好靜 真係剩係聽到自己d快門聲

呢個城堡區成個地圖希望之後可以行遠d

影個全景先(between, 多瑙河並唔係藍色的)

想入去不過未開

清晨真係完全無遊客,好舒服不過有人影相
星期六日有無香港運動員比賽 留係屋企可以睇live gchi了
樓主加油
代表香港真係要支持下,加油
咁而家開始有人準備擺攤~

無帶錢係身無得用黎做痴漢

跟住就返酒店食早餐,先6:30am

簡單法包, 洋腸, cheese, ham, 蛋, 蘑菇...

仲有個靚女煮奄列

but it's so f_______ RAWWWWWW
Between, 所有飲品: 果汁可樂ginger ale乜乜__任攞

好, 返房準備下gears陣間就出發再去練水...呀, 仲要留d時間比自己減水阻

最後講多句多謝支持
支持 以前同你同書院 估唔到你會係連登開po
加油啊香港運動員
想問下世錦賽每個泳手有冇話最多可以參加幾多項比賽

我唔太識游泳比賽規則

要達標先有資格去, 達到一項標之後就任你報
例如你100蝶達標, 咁你可以報曬其他所有項目
支持香港運動員
星期六日有無香港運動員比賽 留係屋企可以睇live gchi了

有 星期日有香港運動員有項目了,仲有接力不過係香港時間零晨3, 4點
樓主加油
點解香港嘅成績同其他黃種人國家差咁遠?
live
支持香港運動員
樓主加油
巴打比賽前唔洗控制飲食?
加油啊
樓主同女朋友好sweet
巴打比賽前唔洗控制飲食?
加油啊

要呀
樓主用相機定係電話影?啲相幾靚。
樓主用相機定係電話影?啲相幾靚。

相機
樓主好靚仔
加油呀
加油 為港爭光
btw 樓主副body
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞