[多圖] 第一身視覺-運動員去比賽~

761 回覆
3791 Like 41 Dislike
屌你班仆街仔追下post幫樓主打氣咪算,又po相又評論人地條女咁 比樓主專心比賽好唔好

港隊加油
樓主加油
加油巴打 有無咩台有直播 想幫巴打支持下

正有直播
加油
支持
巴打加油
多謝大家咁支持

希望大家可以多d正能量~我都明白每個人都有自己鐘意同唔鐘意嘅人/事/樣/咩都好 最好係個post到少d爭拗啦!
至於人身攻擊,我一概不回覆~希望大家互相尊重。。。
P.S. 有d相打直影 體諒下

好啦 終於有房了 等咗3個鐘~

我單人房但比兩張床我

廁所同浴室

酒店房望出去

仲有welcoming message係電視

咁我講下我今次大概有d 咩gears

首先我就帶咗mavic pro同action cam, 希望有時間比完賽可以影比大家睇下呢個城市。另外仲有泳帽,泳鏡同賽褲~

仲有d training gears: paddles, fins, snorkel, 板同pull buoy!

跟住我地就去比賽泳池

搭shuttle個位就見到城堡~

通常都係固定時間有大巴班次,唔同隊都有可能坐同一班車去比賽場地,所以係有可能坐係世界冠軍隔離一齊吹水的

酒店搭shuttle去泳池大約一個鐘,沿途見到Hősök tere~

同國會

仲有beer bike (有無巴打知咩黎,係咪踩住單車飲啤酒) 

到泳池,好大~(好似係新起)

因為世界游泳錦標賽係游泳界盛事,所以個城市會大搞

有慈母~

有軍車

有軍佬

首先要去整個運動員証
個証好重要,因為比賽點名要check身份,入場要check身份,同埋今次布達佩斯市內transport同景點只要有運動員証就係全部免費~

泳池入口過security

有snack bar

引入自然光

因為主池而家比緊賽(跳水), 所以今日只可以游副池 (cool down pool, 比完賽落去放鬆/比賽前熱身)

影張poster sin

好 聽日繼續~
巴打同港隊加油呀
但d直播時間好似一係凌晨 一係下就返緊工未必睇到
btw巴打加油
支持樓主加油
想問吓巴打
奧運選手村係咪真係夜夜笙歌,晚晚呻吟,個個都濫交
加油啊

btw 加油
Its my baby

btw 加油

係wor
加油爸打 係香港支持你
加油達爺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞