千禧年後,朗尼算唔算英格蘭第一人

425 回覆
264 Like 36 Dislike
講傳射碧咸完勝
講帶波腳法同反應史高斯完勝
Rooney
Assists: 103
Goals: 208
Appearances: 491

笑撚左
朗尼唔係最撚勁個啲
但你話Kane超越左
真係唔可以唔出聲喔大佬
成個生涯又唔係長期踢正前
呢度又客串下個度又客串下
入球數超越就梗架啦
咪撚on9啦同美斯比
前鋒嚟講
會俾全球體育傳媒攞去同美斯比嘅
就只得C朗一個
朗尼幾撚時會有人攞去拍埋美斯比較啊

更加唔好講單指扭波呢樣嘢
美斯從來都係直接同細哨呢啲比較
只有列貝利 夏薩特 尼馬短暫攞過同美斯比較
佢真係咁撚勁 入得咁多波就唔洗呢度客串嗰度客串啦
咁你真係識波
說得對
計goal produce 都係Kane 贏
秒左
你會唔會見到亨利 阿古路要客串
睇唔到
Kane入波多 佢贏
最顛係佢對比C朗美斯甚至Kane, 身材體能根本冇點keep,好似大哨咁頂住個肚腩都可以玩全場,仲可以爆到個下好野
睇唔到
Kane入波又做波比隊友 佢贏
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Premier_League_Golden_Boot

英超未試過有人場均一球,計效率2016 kane 30場29球係英超歷史第一 你仲講咩層次
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Premier_League_Golden_Boot

英超未試過有人場均一球,計效率2016 kane 30場29球係英超歷史第一
無所謂啦 都係一樣睇唔到
無分別嘅 Kane贏晒
saka啦
朗迷有心誤導
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞