千禧年後,朗尼算唔算英格蘭第一人

425 回覆
264 Like 36 Dislike
咪撚on9依個16-17後走Walker後啊
迪維斯同c朗走左啦
條中場夏格維斯就勁
但你見過佢全場咩?
費查都開始出唔到
係成季
你係到講足一日一夜 都係想其他巴打咁認同姐
屌你老母
lucas係費sir親口講買
唔係傳曼聯呀
你睇撚過佢踢波未?
https://www.youtube.com/watch?v=DGST-q1jvmA&t=160s
係佢去到巴黎同熱刺先係咁
吉邨春袋子算吧啦
淨係識曼聯曼聯
完全唔留意其他隊球員
D評價全部印象流
但又要扮識
你食撚屎啦
依家同你對比返
當年2011年曼聯打巴塞套歐聯陣容
同你熱刺打利物浦套陣容
邊個難帶d

咁咪反觀到邊個勁
你又識曼聯球員咩
你屌佢老母做咩姐

每個球員都有球王片架啦 放出黎無意思

盧卡斯黎到熱刺係廢同傷既表現多過勁喎
廢格遜想買=勁?
咁young, valencia係廢格遜買入添, 咁勁唔勁呀?

仲有你話lucas去到巴黎同熱刺先係咁, 咁其實即係你認同lucas喺熱刺時廢啦

朗尼隊友 = 廢格遜買入嘅勁人
Kane隊友 = 吉邨春袋子巴打認同喺熱刺時廢嘅lucas
費蛇冠軍班底慘變垃圾
對住你呢班細路火氣係大d
後c朗時代得朗尼迪基亞世界級
為左撐朗尼李雲迪泰維斯艾夫華雲佩斯比佢哋講到唔入流
你上面對比咩陣容個d 我睇都無睇過
純粹針對你對傾既評價
睇咩人教
朗尼
納尼 華倫西亞
史高斯 卡域克

艾夫華 維迪 李奧 拉非爾
雲達沙

你比任何一個去教,都係好撚難教
但費sir可以呢套陣容拎到英超冠軍,聯賽杯冠軍
什至打到去歐聯決賽
依家同你班細路對比緊c朗年代?
知你班撚樣會咁講
要比就比c朗,迪維斯都走晒
咁先睇到點care一隊波
摩佬曼聯都想重金買嘅迪亞

結果係摩佬幾愛佢都好
最後到尾個段 都頂唔撚順太多爆炸
要逼住放棄試其他人
高價買入就勁
咁紐尼斯都真係幾勁
總之傳嗰一刻勁就得啦
去到熱踢成點就無視

然而傳廢格遜想買就代表勁我真係r撚哂頭
咁講c朗走咗後隊波仲係廢格遜帶, d人全部佢買入添, 咁咪全隊都勁囉
我唔係想講身價㗎, 只不係嗰位巴打話曼聯想買已經=勁, 咁直情用破紀錄價去買入咪更勁囉
吉邨sir 扮老屎忽開口埋口都話人細路
但做d野又咁幼稚
一時話Kane入波唔係朗尼個皮
又話舒利亞係布力般無杯
艾夫華同雲佩斯都係世界級
迪維斯同C朗同年走
李奧同維迪10年打後已經開始回塘同多傷 派膠都多左
曼城4:3個場 輸第3球就係輸李奧後面高章波直接送粒波俾對面
當時中堅人選好多時都係伊雲斯拍兩老其中一個
屌你老母
咁你班撚屌係細路
唔撚認?
一日無杯,你搵咩9野去同朗尼去比?
當時已經係伊雲斯上位打中堅
杯杯杯
你咁講 南也拓實都己經係公認既亞洲一哥啦
https://www.youtube.com/watch?v=bL4_xKrs2Xw
lucas 係聖保羅時好柒勁
而且係極有天份果種
費sir都屌佢點解選擇巴黎
中場更加唔廢到唔想講
歐聯決賽對疤塞要個38歲既傑斯客串中場
對住對面全盛既巴塞鐵3角
史高斯11年38歲退休 跟住半年後曼聯要史高斯復出踢半季救亡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞