千禧年後,朗尼算唔算英格蘭第一人

425 回覆
264 Like 36 Dislike
一屆太多,Saka一場就過佢
連登仔
有樣野話之你識飛呀

到30歲杯仔都無個,你同人講勁撚過
踢大球會曼聯既朗尼,你想笑撚死人咩

話之你年年做神射手,舒利亞年年都做到
之後就係亨利同雲佬爭
曼聯以前既高爾都做到過一季英超入40場入34球
但佢去到曼聯拎三冠王人地先認可佢

我敢肯定蘇亞雷斯勁過哈利簡尼好撚多
佢都要去到巴塞先證明自己係最頂尖既球員

你一日都未拎到個杯,真正care到上頒獎台
你講到你班細路睇既球星依家呢代曉飛都無撚用
唔知以為朗尼拎過世界盃
連歐國盃都拎唔到
無人話佢唔勁
但佢唔係朗尼個皮你明唔明?

佢踢足咁多年熱刺,杯仔都無拎到個
聯賽杯入到決賽都要輸返曼城
歐聯決賽輸比利物浦

但朗尼care左曼聯咁多年
到曼城出金錢足球佢都仲care緊曼聯
邊個對球隊重要唔洗問啦下話

你講入球記錄
曼聯既高爾曾經英超40場34球
成季夾埋45場41球係當時都好撚柒勁嫁
你去左平行宇宙?
點解我唔知哈利簡尼拎左歐國杯既?
定係你發夢幻想緊?

但朗尼有英超冠軍,足總杯,聯賽杯冠軍wo
變哂49000圍爐打丁

都冇理性討論
討論條撚?
哈利簡尼care到熱刺或者轉會拎到個杯
先黎同人討論勁過朗尼

人地既年代就唔討論得
一定係你呢個年代既球員強?
到佢退休,依家已經30歲
未來既野我唔知
佢都未必超越到朗尼
kane咩隊友佢帶到邊緣big6熱刺做英超歐聯亞軍,朗尼帶唔帶到愛華頓呀
son 係英超神射手
你不如睇下c朗走後,隊曼聯要點帶
右邊華倫西亞,左邊納尼,你對比熱刺果個係son
同lucas

條後防比利時雙閘,真係差過維迪,李奧?
按你logic要拎過獎先勁嘅
rio vidic喺獌攞過PL, UCL
toby vert喺熱未捧過盃
咁後者點會勁過前者?
係咪即係朗尼隊友勁d, 朗尼有人carry踢得輕鬆d?
球技唔係,球運就係,由愛華頓到曼聯從來未上過世界級,當年一腳射死阿仙奴令人高估左佢
睇過 咁點?
你UP得出KANE淨係得埋門一腳
就知你一係無睇熱狗係度9 UP
一係就弱智既

朗尼隊友勁d
你都講得出
你吹到kane 隊友咁勁 連盧卡斯都讚勁 明明係熱既吉祥物黎
邊夠你講姐
你係咪無睇過C朗走後既曼聯
我敢肯定熱刺個陣容靚過曼聯
單計前鋒位 Kane> Rooney

但Rooney成個Career踢Cam 左翼 後期中場中都踢埋
佢曼top fit果段時間 06-09 都係大部分時間打左翼
你睇佢肋攻數字都知佢同Kane有咩唔同

佢成個career真真正正踢前鋒/中鋒
得09-10 11-12呢兩季 兩季都有30
都唔知你想點比
你同班細路傾就晒9氣啦
你去睇返佢當年care曼聯歐聯決賽打巴塞套陣容
就知咩料啦

再去對比下熱刺對利物浦套陣容

真係費sir先識用
仲可以拎到3年英超冠軍
你為左讚到朗尼係神 踩埋其他曼聯隊友係垃圾
相反KANE既隊友就勁好多連盧卡斯都讚埋
有睇波都知
c朗走後,係朗尼care曼聯
曼聯條中場仲衰撚過熱刺
總之你話其他英人勁過朗尼就係細路仔無睇波
C朗走左後朗尼既隊友例如李雲迪卡域克傑斯史高斯貝碧托夫雲佩斯都係垃圾
靠朗尼先有冠軍,岩唔岩聽吉邨sir
獌疤 2011 歐聯

熱利 歐聯2019 final
又話成個陣容獌輸比熱? 而家又收窄到淨係講中場衰過熱
明明c朗走後中場仲有你吹到世一嘅史高斯喎
都唔洗問啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞