千禧年後,朗尼算唔算英格蘭第一人

425 回覆
264 Like 36 Dislike
南也拓實係主力呀on9仔?
佢地唔知
睇唔到
我仲記得聰明仔同安達臣
可以比曼城炒6個1皮
你先係on9仔個個
俾人駁返轉頭就
係咁搬龍門
唔洗比
Kane最勁
200球了
什麼肥仔我無見過
睇嚟廢格遜係你嘅世界同指標去判定球員勁/廢你嘅世界窄到

咁點睇佢都讚過kane
https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/transfer-news/man-city-harry-kane-ferguson-21235746
你係咁撚firm就直接係到吹奏肥朗咪得
仲洗撚係到屈曼聯陣容廢過熱刺

講多次Kane同肥朗水平 對我冇乜感覺
費時你以為我反朗肥

但見你吹到決賽前熱刺個陣好勁 好撚癲
仲要個陣熱刺18個月冇買人 想輪換都難
又要唔熟熱 又要9up
中後場 獌>>熱 (除咗Trppier勁過Fabio)
中前場就熱>>>獌

講全能 應該 Rooney>Kane
簡單講朗尼有速度有突破 Kane冇

全盛嚟計 Rooney =< Kane
Rooney 09/10 43場 34G 7A
Kane 17/18 48場 41G 5A
如果計埋前場partner
Kane 有兒子 大力神 拳王阿利
Rooney 得老傑斯 Nani 回塘貝碧 韋帝
應該Rooney > Kane

但穩定 Kane>>>>>Rooney

結論係 佢哋差唔多 冇話邊個明顯高邊個一班
同你地呢班垃撚圾既都好撚難溝通
南也拓實係咪以主力身份幫利物浦拎冠?
哈利簡尼咁多年連個杯仔都無

咁你搵條撚去同朗尼比?

之後我再搵返2011年曼聯個廢陣容
可以打到入歐聯決賽同英超冠軍
黎證明朗尼仲係勁過哈利簡尼

有一日哈利簡尼拎到英超冠軍咪同朗尼去比lo

唔撚服呀?

屌你老母
睇標題啦柒頭
千禧年後,朗尼算唔算英格蘭第一人

哈利簡尼用咩野去說服人地佢care能力
勁過朗尼,可以幫球隊拎冠?
根本無人講哈利簡尼唔勁
問題係佢未有能力帶到隊波去到拎冠
咁佢未有能力,咁佢現階段緊係比唔上朗尼
1011個年曼聯個冠軍根本運氣成份好高
得個80分 連李城拎冠個年都高過佢
KANE隊熱刺試過86分衝線 好命既拎左聯賽啦
咁又點
又想4424?
邊頭係黑哨呀屌你老母
咁係咪英超冠軍?
叫人睇標題,一講返英格蘭國家隊又要縮返老母閪
講返球會
你咪又係縮返老母個閪
杯呢,傑志杯呀?
英格蘭第一人有冇英超金靴,世界盃金靴,世界盃又入咗幾多球
幾時有講過4424
咁激動做乜
事實係個隊曼聯擺係其他賽季都唔會拎到冠
個年的確有運
輸隊友呀, 踢國家隊又係carry雙特
踢球會又要carry成隊後C朗嘅獌

相反d競爭對手就坐擁廢格遜都想買嘅球員, carry到球會有英超, 入歐聯決賽仲想點?
標題講第一人呀屌你老母,你又講球會
你老母就有運
咁車路士,利物浦又超唔過曼聯拎果年聯賽冠軍

咪撚都運氣
同你地呢班垃撚圾既都好撚難溝通-> 我都覺得你好難溝通

由始至終係你不斷講埋D唔岩既野 踩kane在先 D人先反駁你

Kane係熱要靠人供應等喂波 我都係第一次聽
哈利簡尼邊忽係英格蘭第一人
杯仔都無
80分拎到冠軍 咁都唔叫有運
講咩利物浦車路士姐關咩事呀9唔搭8
淨係識踩低人去吹奏嫁咋
正正常常去吹奏朗肥 撚會嘈咁耐咩
又講返球會?英超金靴世界盃金靴係咪個人獎呀屌你老母,仲好意思叫人睇標題
你不如話99年曼聯三冠王
3個杯都係運氣啦,屌你老母
夠唔高分過利,鏝,熱
我激動
專登屌柒你ja
一句運氣沒殺一隊波成年既努力
你智障?
咁點解車仔,利物浦,熱刺,阿仙奴果年去唔到80分?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞