日本旅遊討論區2022 (22)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想問下大家有冇去過深谷花園outlet?有乜comment?
同木更津outlet比邊個好行啲?
係先姓後名,CHAN TAIMAN
hkexpress 個個又係點?
都一樣
深谷好細,好快行完,一定冇木津更多(ps未去過木津更)
同問點樣可以有機會FREE UPGRADE一樣....
答案係,無
無料迎送?定叫你CLAIM返的士?

BOOKING.COM就可以問返佢點做
想問 hk air line會唔會比快運好啲?
怕快運比人cut

4月頭飛
好啲一定
本身佢都唔多機飛,冇得超賣同俾佢cut
去完無料案內所
再去無料檢查所
https://twitter.com/YahooNewsTopics/status/1626336116126412800
Lego land 唔係喺名古屋咩
Ok
咁如Ana 係咪更好 ? 雖然再貴啲
Ana 包埋餐?
直情係免費的士, book咁多次都係第一次收到呢個Offer
google過剩係見到PTT有講過, 連登好似無人提過
係咪酒店本身包
ANA econ都2x23KG
我講得唔好
係免費的士,但唔係酒店安排,係booking.com送,應該係booking.com搵vendor provide service
我諗住用周遊卡去LEGOLAND® Discovery Center Osaka但見到佢好似有小朋友同行先得
咁佢送得仲諗伏咩?唔明
吓 乜深谷唔係仲大過木更津咩
我見佢新開 所以先想去睇吓咋

利申:幾年前去過木更津 確實係非常好行
木更津係全國最大wo, >300 shops
深谷先得百幾間
應該唔係。counter 問得即係推測過超賣嘅各位乘客會到齊,早啲到機場排前啲,應該唔會被逼改,只會係佢得個問字,想有乘客主動合作,而唔使逼最後 check in 嗰幾個留低。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞