睇吓邊啲人狂踩張婉婷,就知道究竟香港發生緊咩事

576 回覆
514 Like 982 Dislike
呢個就係問題囉
係佢唔中意所以先有問題

但佢嘅故事其實係一個窩心嘅故事
我明呀

所以我無話佢有問題
成條片係逼咗佢哋㗎

我只係回應
呀玲唔開心係因為佢由細細個鍾意做中心做leader
到而家出嚟做嘢唔想出風頭

佢絕對有權咁做

但另一面就係佢呢個轉變
客觀上浪費咗可能成百人十年嘅工作

而呢個取捨就係道德標準嘅問題
唔係對錯問題
有咩問題?
細佬又無得佢揀,但又要硬食,佢肯食已經叫好,你估真係有哂劇本拍戲做聖人家姐咩?
無問題呀
咪話佢見剪輯到咁
覺得唔妥咪出聲
咁邊忽醜?
覺得佢直情好添啦,帶點無奈但又深明現實改變唔到,佢都願意負起呢個責任,講真連登移民撚連父母都唔理啦,佢肯孭起成頭家直頭要讚佢添呀!
你弱智咪信晒人地網上講嘅嘢
我係你朋友前日見你俾人雞姦添,我冇吹水架
收兵果度已經好主觀啦
我冇諗過有人會睇唔明
下次就返你程度下...
張子君係早晨全餐果個咁我對佢都好失望
睇左 覺得好睇 做左野十年 身邊做教書嘅朋友睇左 但佢地知道原本同學生講校內播 結果變公映 都覺得個校長同導演好有問題
完全係情緒勒索啲學生 利用學生對佢地嘅信任
你舉啲例子體諒全部都係行內人
佢地實撐㗎
不如問下做教育界啲人點睇?
已經同套戲的內容無關啦
依家成件事係班學生唔願意套戲攞出黎公映呀
其實唔關內容正面負面事
咁講好似阿聆係為咗自己面子咁
但其實成件事係原則同團隊製作態度有問題
其實都幾正面 選學生會啫
收兵果啲中學生涯都好正常
作品>人權?
因為佢幫政府
同埋老野vs年輕人 啲人就情感投射,一定係個導演唔岩
我覺得冇睇過套戲既人,先至可以中立分析件事

而家係講緊私隱問題,關套戲拍得好唔好乜事?

套戲拍得好好睇,睇完好滿意,所以張大盜就可以侵犯私隱?
睇完套戲既人成日話套戲冇醜化阿ling,人人都話好正面

阿ling點解都反對?更加證明咗佢並唔係因為套戲對佢有負面評價先至反對
係因為佢真係唔想將私隱暴露出去全世界睇所以先去反對

仲要反對咗一段時間,都因為2012簽咗份通告,學校通告竟然變成法律文件
而大家近期相信都知呢份通告有冇效,同埋成年後有冇權利推翻 ,都討論咗好耐

啲濕鳩才子或者果堆圈內人,自己識得張大盜,講既野有乜好參考性?
佢地都屬於果堆利益集團
電影發行商,戲院 ,好多不同單位都可以用阿ling既私隱賺錢
同初初簽既通告,剩係for學校籌款已經唔同
拍到好睇就唔洗專重事主意願?
成個邏輯錯撚曬
竟然有首席女權回覆
「阿聆認為,校方代表得悉她和另一位拍攝對象首次看到電影成品後有情緒不穩的狀況」
好明顯關個剪輯事
亦可能套片牽涉太多私事個人生活
唔應該上映既版本
同佢到底好唔好睇
有咩關係

我掟舊牛屎比你食
唔通你要食完 發現係屎味 先屌我老母?
我掟果下你發左癲啦
睇過套戲
我撐19才子
神驅,星期二 從來都有指標姓
佢地話係即係事實唔係
起碼鏡囝係黃但張導係藍尸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞