睇吓邊啲人狂踩張婉婷,就知道究竟香港發生緊咩事

576 回覆
514 Like 982 Dislike
聽咗一班 YouTubers 對19歲嘅評論,可以依佢哋嘅對件事嘅取態歸納為三組:

傾向體諒:陳志雲、張子君、蕭定一、文雋、陶傑
中立:蕭若元、李婉華、趙善軒、徐少驊、梁芷珊、鄧小華、鮑偉聰等等一大班
屌到反肚:桑普、神驅、于飛、星期二等等噏唔出名嘅騎呢網台

傾向體諒嘅人有個共通點,就係睇過齣戲,都覺得條女吹大咗,同埋從實際操作角度去了解件事。陶傑唔計,佢似鬥氣多過評論。

中立嘅佔大多數,多數未睇過齣戲,睇定啲嘅態度。

狂屌張婉婷嘅一班,全部未睇過戲,又全部未正正經經返過一日工,同95%徙置區市井連登狗一樣小學雞看世界,用卡通片嘅世界觀去講件事,即係有個大壞蛋,但唔知點解佢要做壞蛋,係咁不斷同個唔知點解係好人嘅主角作對。香港,就係俾一班6歲智商嘅白痴搞死。其實唔使講咁多,調換角色,俾你做導演你會點做?你哋呢班完全冇行政意識嘅垃圾,肯定搞得仲衰過而家。
我睇過
張盜係唔值得體諒
唔好將屌佢嘅人當晒未睇就算
有冇睇過戲只係其中一個 parameter。你係想成為sample之一就講吓返緊咩工
想知藍Youtuber嘅立場,樓主又唔提
我睇過
阿聆除左買餅返去請人食之外
其他片段基乎係講佢d醜野
唔想公映可以理解
唔覺,錫細佬 對家庭有責任,食M記 +同小X子果D 平常中學生活,學生會都係

想知幾他同學依家點,冇人理佢地咁
睇過套戲就覺得張導情有可原,同埋ling反應係唔係真係咁大
垃圾PR拉
如果就剪輯計
最尾都feel到佢覺得細佬係負累
Cut 左牙ling 同李慧詩佢重新上畫

等大家睇完先評論
我睇過
呢套係2022全年最值得睇嘅好戲
啱㗎啦 咪屌到以後唔再上囉 剩返啲明日戰記闔家辣大家慢慢睇
同樂壇一樣 屌到剩返啲mirror collar比香港人慢慢J
中立無睇過嗰啲唔講啦
齋屌嗰班只係太低質 嘩眾取寵
但傾向體諒
其實唔係無話張婉婷啱晒
只係講其他人都有責任
包括學生家長 教師 校方 片方 等
佢係態度差

講有問題一定唔止得佢一個
冇睇藍屍,知道藍屍立場嘅人可以補充
睇完果幾日個腦都係咁諗D野
我以前做幕後
張導啲衰嘢好出名
你呃人
上面明明話狂屌張婉婷嘅一班,全部未睇過戲,又全部未正正經經返過一日工,同95%徙置區市井連登狗一樣小學雞看世界
建議樓主自報返咩工同幾錢人工先
話睇諒嘅多數係行內人
見到cctoy大力屌,就知咩事啦
屌你有無睇㗎
成套片佢除咗係金拱門收兵無嘢係同負面扯上關係

而佢作為未來做SU P, 份人social 收到兵十分正常
點都會覺係啦 細佬咋喎 唔係老母喎

但係佢咁大個都講得出會負責任照顧細佬 呢嘢我覺得佢好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞