|Switch機主討論(175)| Nintendo Direct 2023.02.09

988 回覆
4 Like 4 Dislike
如果咁緊張嘅都係日森直送或者代運,有埋店特
「星之卡比 30週年 POP UP STORE ∼HONG KONG∼」即將開幕!
現場有圓滾滾的卡比等待大家來合照!除了攝影區及試玩區,現場販售系列各款遊戲軟體以及多達200款「星之卡比」的相關商品,誠邀各位到場感受「卡比」的魅力!

更詳盡資訊將於日後公布,敬請期待!

「星之卡比 30週年 POP UP STORE ∼HONG KONG∼」
地點:K11 Art Mall 地下中庭(香港九龍尖沙咀河內道18號)
※開幕首日的開放時間不同,敬請留意。
◆2月17日 5PM - 9PM
◆2月18日至3月19日 11AM - 9PM
※活動日程有可能更改而不作另行通知。
想問你地會唔會有底座叉唔到電問題
已確認左下粒燈有閃,但有時感應唔到 所以會駁唔到電視 一開都係部主機mon著+叉唔到電
要重複幾次又插又拎先叉到電
唔知係咪細鋪賣個次貨比我
直插就無問題?
係咪原廠牛原廠dock
Pikmin 3係咪好少人玩
其實好唔好玩 同 玩到幾耐到?
Harry Potter 啱啱出隻game 係咪switch版會變到好少野玩 因為switch 效能唔夠ps 同pc 黎?
應該就畫面劣化同減fps,但內容應該唔會減掛
劣化好慘聽落
除非你係concern要出街玩(不過依家都有steam deck),唔係多機種都有嘅game都係買返家用機/pc版啦
用線叉就無問題 即刻叉到
係 跟機
試下火牛線再插下 dock
我部舊機都係咁
同ps4格硬出2077一樣攞嚟衰,正常都唔會揀佢
好撚好玩,60個鐘玩到全成就
GC嗰陣爆過,等實體版收藏
咁你會唔會玩4
留咗一張任券俾佢
其實又會同一隻game 兩個咁唔同嘅platform 一齊出
有冇人知買零月蝕の仮面日版實體有冇繁體中文字幕?
thanks
明明上集濡鴉之巫女有
轉去美國down 就得
Amiibo link邊到仲有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞