|Switch機主討論(175)| Nintendo Direct 2023.02.09

988 回覆
4 Like 4 Dislike
操作控制係咪好考技術?
類似天空之劍?
真心正 而且就算係switch玩都唔算好影響畫質
十三真係佳作
即使戰鬥個part畫面好似好簡陋咁 但唔影響投入度
操作易過天空之劍
難度適中,會上癮
美版出左,美版有中文版,但唔清楚日版有沒有更新
通關唔難,隻game重解謎探索多過操作性
而且雖然個迷宮好大,但係當你搵唔到路之後過一陣會有AI指示你應該去邊到

不過要全100%道具收集就好難 唔睇攻略的話係好考驗玩家直覺
各位大佬好
最近想買部2手switch玩下,有咩要注意
利申: 諗住$800左右收部lite

同埋我一定要玩《模擬高壓清洗》
但睇fb gp唔點見到,係咪就要買數位版了?
加多2-300, 買部人地信用卡迎新全新機好過
最緊要有單, 留意下個日期
好特別,竟然係哩隻
題外話,Gamepass直接送
加多300己經可以直接出新機
Switch Lite咁平 最好唔好收二手啦
收人信用卡禮物 新機 都係1000左右
好似得下載版
thx,咁我上carousell睇下全新機
同埋如果我唔玩連機game
係咪就唔使課金買Switch Online會員
我見lite既SD容量得32GB
大概裝到幾多隻game的
同埋各位巴打有無咩必玩推薦,最好1個人都玩到
利申: 唔介意avg
如果ching會買dlc同埋電子版 game,就課金啦
好似巴打玩咩game,直接加多張 sd card就唔洗煩
巴打可以試下 zelda
我自己私心推薦paper mario,完全唔明點解評價咁麻麻,但係其實好鬼好玩
好玩但都係越整越差
第一代機今日第一次出橙畫面
reboot 又無事
睇黎唔多要換新機
十三機兵
巴打是 lite黎,玩十三機兵會唔會好考眼力
未見零偷跑 入咗metroid實體版
啲畫面重新執過夠晒誠意
反正都係買, 點解要買lite玩得咁辛苦
https://youtu.be/NQrghowLZvY
唔知港任會唔會有,1代要去日任買,好麻煩
發貨通知,唔知幾時會收到
switch有冇命運石之門
有不過好似要喺日本eshop 買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞