|Switch機主討論(175)| Nintendo Direct 2023.02.09

988 回覆
4 Like 4 Dislike
好似無
而且zero suit samus的性感姐姐look係去到prime 2先確立
玩到地氈式搜索咁玩最後都係要睇
FC嗰時好似已經有泳裝Samus架喇喎
我講緊呢個look係prime2開始打後所有metroid作品都採用呢個zero suit look

btw prime 1無泳裝look,最後100%收集都係得呢個大媽look
大媽
個樣叫做執得好架喇
原版仲惡頂
唔係咁鍾意玩FPS, 但好鍾意解謎
比巴打講到我要買多隻game喇
buy buy buy
個人覺得metroid prime 好玩過metroid
最近玩gba 個隻Fusion, 想100%玩到屌出聲
重要用埋zrzl 同即時sl 先搞掂
然而prime 我成日唔夠血跑到去save station 已經第二次白玩一個鐘
最近拎番RINGFIT出黎玩, 點知一直感應唔到左邊JOY-CON.
但係插落主機到 左JOY-CON又用到,
有冇巴打知點解決, 部OLED買左冇半年
左JOY-CON壞左,拎去整
終於收到
買新副廠手制
但係轉手提mode佢又用到,都當壞?
如果咁樣壞, 買左半年未過保 拎番去原廠整洗唔洗錢?
唔係跌壞,唔係人為,一般唔洗錢
但你咁問得...
連唔到藍牙咪即係壞,同埋依種案例都唔算罕見,你拎去整應該即刻免費換隻新既比你
以前2d地圖,一個個page咁load,可以每張圖都開個空間炸彈睇睇有無隱藏野,依家3d應該好難咁樣試哂所有位
咁又無咁誇呀,我記得100%收集都係要長d時間搵搵d位姐,真係考操作既位應該都係2-3個到
冇人為問題,只係我買左半年機 仲係新手switch 用家未試過保養先咁問
我隻ring fit 買左返黎玩左幾次就冇玩,之後多數用pro con 玩splatoon 3
一直冇乜用joycon, 係突然想玩下ring fit先發現連唔到
thanks 巴打
清有冇用後感
有柄,如果用耐唔飄移想買類似
Ching 呢款有冇體感?
初步用幾好揸手,感覺比原廠輕一點
有,繩都可以沿用
但我自己應該會用返Joy-con玩體感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞