|Switch機主討論(175)| Nintendo Direct 2023.02.09

988 回覆
4 Like 4 Dislike
加多句良值是可以無線用嘅
Hori是冇得咁用,一定要買佢個connector
依個我無試過,但見好多人用,評價好高
不過依隻野好似都好貴
已經比其他平
連埋個便攜包先198
未用過steam deck唔太知
其實我主要係姆指下邊肌肉痛,會唔會joycon 底冇支撐,啲力去哂一點,所以痛。可能就咁買呢個套可以解決到。

咁 ching可以試下 skull and Co
我都有隻同良值同款
真係好撚膠,個震動勁撚鳩

原本買嚟打MHR,後尾都係用返joy-con算
香港有冇代理?係咪要台灣網訂?
我之前有搵過一陣,但係唔發現香港有代理
最方便應該都係去台灣官網度訂,ching可以上佢地官網度睇
我而家都睇緊有邊隻啱自己用
不過師兄如果嫌麻煩嘅話,都可以上淘寶訂既
不過台灣官網可以揀顏色同埋要咩收納包,customize,jeng 好多
隻健身巡遊有冇人玩?想知同健身拳擊比邊隻好啲
Thanks 官網都幾多配件
不過 ching 記得買佢大個個收納包,唔係帶唔到出街
加上買左翻黎,記得唔好直接連埋 skull&co 塞入去底座。塞得多既話個底座前面塊版會彎左
比你講到張卷一個ac買得兩張咁
健身拳for有氧減肥
見佢有埋筋トレ 但乜器材都冇 出到嚟幾有效就見仁見智
良值tv mode直接用得唔得?定係要買埋連接器?
不如玩北斗之拳
唔知中文版出左未
佢唔使買連接器嘅, 佢可以直接用
佢純粹係一開始嘅時候,就已經冇準備到中間嗰個位畀你。 所以如果你冇買中間嗰嚿嘢嘅話 ,你淨係可以揸住兩邊咁用
Ching 可以去youtube睇下人用
就去日本想拎埋個飄joycon屌柒老任 有乜要注意
日文叻唔叻
去京都本部屌?
求game介紹
有冇game似三角戰略咁,劇情會因為玩家選擇而改變?
玩法冇所謂,劇情愈dark愈好
有 好渣好多 可以打足一日
皇家騎士團
有無得好似APPLE STORE咁入去乞求佢整返好比我
但唔震...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞