|Switch機主討論(175)| Nintendo Direct 2023.02.09

988 回覆
4 Like 4 Dislike
想試左engage好唔好玩再番去玩番,thx巴打
依隻我都諗緊,仲有冇其他因為買左2張。BTW thx
Astral Chain
想問下有乜手掣推介?主要玩MH系列
用緊pro掣但係開始飄
定係買adapter好?有個Xbox s掣
Thx
哩隻好好玩,但係用券有啲浪費
出面都幾平
Pro手柄太耐冇用要插線先用到但差唔到電(差電燈唔著)
有冇人有類似經驗
試下撳粒sync掣一至兩秒 (USB頭隔籬嗰粒的)
唔work
MicroSD卡買邊隻最好
我用緊8bitdo ultimate,手感好好
買新掣可以買返D用hall effect joysticks,咁就唔會再有drift
話說想買部N3DS返黎懷舊下+草
想問下有無地方仲有全新
同埋見到n3ds好多model,應該買咩model
要3D就New3dsll
玩到就得就New2dsll
買日版買日版買日版
玩呢隻醫唔醫得好3結局既PTSD
玩完左幾日個心仲鬱鬱地
8bitdo 邊度買最平?
之前都係睇pricehk, $380左右
終於 有中文玩喇 必支持
新入手Switch,想買隻寵物小精靈玩,想問買邊隻好
上次玩已經係GBA年代寶石
劍盾/鑽石珍珠remake/Let's Go揀邊隻好
朱紫

果然有Generational Gap
原來隻Ghost Trick有得預約喇,逆轉裁判系列作者嘅另一名作
唔想用模擬器玩,一直想喺日本啲二手網回收隻ds game, 見到switch話會翻出好開心
鑽石珍珠remake 先係寶石果種feel
未玩過都可以玩下

let’s go玩法似電話game果隻Pokémon go
劍盾/朱紫,呢兩代揀就玩朱紫

上YouTube 睇下人哋gameplay 再揀
咪害人啦 推珍鑽remake 不如直接玩返白金
我未玩過pokemon都想玩吓
已經預備買晒咁多隻玩
係未決定由最舊開始玩定玩朱紫先
睇咗一輪youtube, 最後揀咗let's go, 有比卡超有火箭兵團, 因為朱紫啲寵物小精靈完全唔識
見樓上問開 Pokémon
咁我都想問下
我又係從未玩過 Pokémon 任何遊戲機嘅 game
剩係喺電話玩過下 Pokémon go
咁如果我而家想買隻嚟玩下
大家會覺得阿爾宙斯定係朱紫比較適合第一次玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞