|Switch機主討論(175)| Nintendo Direct 2023.02.09

988 回覆
4 Like 4 Dislike
會探索就百幾個鐘
直衝主線可以好快

不過會玩2就唔洗諗啦
都係o個句: 你有任券一日老任自家出嘅game實體(除左限定)冇乜可能賣得貴...

咁換botw了
想問下有冇人港區eshop買野一路彈錯誤代碼 9001-2470
換過好多卡都唔得
細個好鐘意玩呢隻,一玩由頭打到尾就成個下午
Re: [新聞] 恐嚇任天堂的「大小姐系恐嚇犯」再次被捕 https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1677337390.A.359.html
呢個好笑
5R進XGP後,才發病在5ch瘋狂亂po文章黑任

老任:又關我事
佢本身勁憎老任啫,篤信P系唔會上老任平台
入xgp嗰陣仲未觸及佢底線,係正式公佈上switch先崩潰
好想知條女經歷過乜事
Lite Game鋪好多都有賣 齊唔齊色難講

Lite好好用真係
索韭嘅極致
有咩game係得港卷有,日卷冇?
或者得港卷有中文
港卷有,日卷冇:
FIRE EMBLEM 無雙 風花雪月
Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise
ZELDA無雙 災厄啟示錄
OCTOPATH TRAVELER 歧路旅人
Fitness Boxing
The World Ends with You -Final Remix-
Go Vacation™
Sushi Striker™: The Way of Sushido (英文版)
ポッ拳 POKKÉN TOURNAMENT DX

港卷冇,日卷有:
マリオ+ラビッツ ギャラクシーバトル

得港卷有中文:
無,但無中文而又分左唔同區唔同語言既game,港劵會有晒英文或者日文版比你揀
lite 冇oled 版真係差好多
好似冇乜嘢game吸引
如果我喺港區買咗online會員,轉日區需唔需要再買一次?
啲金幣會唔會冇晒?
唔使,一個會員所有區任用,除非嗰個區無會員服務(eg. 台灣)
金幣每個區獨立,你轉區會hide左,之後你轉返去會出返黎
如果lite出OLED版即買
Lite個定位就係平價掌機,應該無咩可能出OLED
八方2 有冇地方有卷換?
SE自己做返發行,唔洗諗

不過其他地區都有唔同game係日區同港區無:
Live A Live
DQ11S
三角戰略
Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp
Bravely Default 2
Daemon X Machina
DQB2
Famicom Detective Club: The Missing Heir & Famicom Detective Club: The Girl Who Stands Behind
真女5
我想玩hollow knight
點解香港eshop search唔到?
香港eshop無出
如果本區有餘額
轉完區會唔會冇晒?
有餘額轉唔到區 好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞