[KPOP] K-POP 2023討論區 (7)

1001 回覆
2 Like 14 Dislike
係女皇
SM嘅權鬥花生精彩過呢一、兩年嘅Kpop好多
辭職信都打好。條老而不真係快啲斷腳死。
你將人地嘅痛苦當娛樂?!
知唔知我地人心惶惶幾難受?
打房狗工我寧願執笠

the nominated best kpop song in the korean music award究竟係邊首呢
Beautiful monster
出道僅8天就出現言語暴力&暴行嫌疑的男愛豆

1.1月30日出道的8turn
2.出道8天就有人發帖揭露成員명호(2001年生,隊內老大,團體照中上排左邊第二個)是「混混、校園暴力者」
3.公司MNH回應——通過交叉驗證發現是虛假事實,將進行法律措施。
4.出現多個揭露內容(言語暴力+暴行)
5.有同學佐證
6.目前已有受害者到母校進行信息公開申請,收到結果需10天

出道即紅

個鼻哥窿同ok 差唔多大
支持love dive ,世越號主題曲
韓國交易所要求HYBE就推進收購SM股份的報道和具體內容進行公示。
公示時間截止到9日下午6點。
好睇
滿狗貪得無厭造成
房daddy 幫佢執爛攤子
我地瑛女皇值得幫佢搞一個個人畢業禮
2023KMA 韓國大眾音樂獎
年度歌曲/專輯、最優秀kpop歌曲/專輯候補

有一個共通點!
HYBE 3140億韓元收購美國Hiphop廠牌

9日HYBE方面宣佈通過美國法人HYBE America收購了Quality Control Music的控股公司全部股份。收購價爲3140億韓元。是Migos、Lil Baby、Lil Yachty所屬的Hiphop廠牌。

半個月內第2間
會唔會只係講下
是時候辭職了。辭職信都打好。
REI講嘅
一早話安有真西女人黎
https://lih.kg/2803226
我們公司好像要完蛋了
Karina夢想成真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞