[KPOP] K-POP 2023討論區 (7)

1001 回覆
2 Like 14 Dislike
嘩好qq
星船用緊李知抄呃番嚟嘅錢養佢,都咁唔俾面
Kakao用IU賺嘅錢投資落StayC公司一定要反StayC
瑛妹紅得起係靠mnet 唔係靠星船
你on9 閔媽話子公司唔計呀!

Kakao 先係星船大股東,iu間公司都唔夠大
環球介入應該係老吹
最多都係留定條出路可以有一兩年全隊活動
bbc又唔似sm 冇其他野可以威脅環球
協會最後企邊邊我覺得仲係好難講
出面一面倒撐chuu 廣告商都企硬嘅話
夾硬幫bbc隨時燒返埋自己到

Lm
Kakao今年肯造個Global Rising Artist獎畀StayC算係咁
講global邊夠hybe嗰兩隊勁
靠實力

Byebye周周番名
Lm
偷乜撚嘢呀?當年入唔到個2條女都未出聲你出咩聲?咁多女唔造係造佢2個走,個2條女係唔係都要檢討吓?
其實應該係投資咗落BBC本月呢個組合度
應該要去埋日本活動
但因為疫情都無去度
而家最賺到錢嘅Chuu同上弦4人同BBC解咗約
敗訴5人又雪藏
BBC應該成日話回唔到本
咁連投資者應該都無得分
環球因為咁樣而覺得要出手都唔出奇
同意 同環球係2019簽約有份投資 原本就因為支肺停咗兩年 第二張單曲已經開始少咗Chuu 今年投資咗既日本演唱會FS全部停哂 環球實勁蝕
依家個團仲要比BBC搞到半收皮 走一半人 BBC再唔放剩低個班一定比環球告 正常都捧打落水狗
BBC以前咪試過唔履行另一間日本投資公司份約輸官司要賠錢
Kakao應該出手幫吓Weeekly
買裁縫機6部
Lm

LM
但環球真係幾好 好撚過sm
退伍完整體韓國cb完去日本賺大錢
其實期待日專多過韓國正規八
SHINee出返嚟之後應該同東神一樣主打日本㗎啦
環球對佢地都算係咁 幫佢地喺東京塔買過廣告

應該每隔兩年都會有團嘅韓國活動 仲有輪住出solo
起碼仲有韓粉未霉到變十八線男團嘅
不過今年都難講 過咗全盛期喺週年月cb都霉咗大半
音源唔好差過六輯就得
而家驚sperm搞撚亂曬所有計劃啫
sperm快啲搞畢業制啦俾出道最耐嘅李泰民退出
支持妹妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞