[KPOP] K-POP 2023討論區 (7)

1001 回覆
2 Like 14 Dislike
K-pop post係比對Kpop有興趣/中意K-pop 嘅人一齊傾下K-pop
K-pop post無任何立場
不論你係邊個歌手/團既fans
都歡迎大家討論!
大家可以係依個post
post下有關K-pop 嘅最新消息
post下最新既MV 節目 歌......
如果你係岩岩接觸/對K-pop有興趣嘅人..
可以盡情問有關K-pop 嘅問題
我相信巴打/絲打們都樂意解答

p.s.香港人用香港叫法
RV BP TWICE MMM
紅毛 黑粉 兔瓦斯 媽媽木

好女仔留名
【本月少女ViVi和賢真也提出解約訴訟…勝訴的可能性很高 】

最終全體成員與經紀公司展開了法律攻防戰。 3日jtbc娛樂新聞組採訪結果顯示,本月少女ViVi、賢真、Chuu和9名成員(姬振、夏瑟、汝真、金立、真率、崔莉、Yves、Gowon、Oliviahye)向所屬經紀公司Blockberrycreative提出停止專屬合同效力的臨時處理申請要求被接收了。

經確認,ViVi和賢真與之前被確定解除合約臨時處理訴訟勝訴的姬振、金立、真率、Choerry的合約條件相同,勝訴的可能性很高。兩人的臨時處理訴訟結果即將出來。

連續幾日都有新進展 睇落琴日話環球會介入對個形勢有好大影響
仲有啲有少少相關既新聞可以入本月PO睇下同討論下 唔PO呢到洗版了
[Exclusive] Le Seraphim Hong Eun-chae was selected as the MC of "Music Bank"...Jang Won-young, successor bank president
洪恩採屌你老母啊
又輸
音中空降埋比親生女 海媛老師

lm

南南的胸高掛我的夢

LM

LM
預言POST

恩採MC時 成員露出姐姐笑容
全部去環球日本?
牙導 有我陪你喊
幾有機
邊個敢反對?
佢把聲成隻牛咁

人間裁縫機留名
還我haewon
你把聲咁好聽又上唔到台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞