[Welcome back Greenwood 未審先判死全家] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2116]

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
咁某程度宗師啲傷係工傷黎 我地唔多唔少都叫有責任養佢嘅
但木啲打女人 家下唔關我地事架嘛 真係傑斯係學堂教班細打女人咩
冇踢成年波 冇咁快攞到狀態掛
擺到明 妓用錢枱底解決咗
啲人見得多都唔會日日提啦
驚佢哋賣料俾傳媒多啲
要解約就唔駛比餘下人工啦
一個misconduct 已經夠解約
佢過去一年咪又咁過
如果坦蛇需要佢 都唔會急到今季就復出
Awb Sancho 都休息左一段時間
佢哋ready先會比佢哋入名單
化下妝遮遮掩掩, 嗰個年代幾舊水差唔多

紮起頭髮入嚟就直接彈鐘
到時佢真係俾人判有罪坐監受法律制裁
咁而家你想點? 告唔入 清白之身 但因為你覺得佢之後有機會犯罪 所以要佢永不翻身?
而家已經無俾人告
仲日日咁過咩

佢唔撚係陳同佳本身死窮撚

有錢有事業後生仔黎
條友戇鳩架
之前唔係話曼都有安排左啲 personal trainer 比佢係屋企練咩 定鳩吹
鳩吹多
唔會掛, 唔解約都係想佢復出, 由得佢唔train 1年點救得返
如果冇罪都唔比佢出
曼聯hold 起件11號波衫做咩
辟邪唔俾第二個著掛, 邊個著衰邊個
件11號太臭,唔敢比其他人着
叫班撚樣夾錢term鳩咗Greenwood份約囉
而家人哋無罪 又無做訪問鬧曼聯
曼聯憑咩同人中途解約?
其實上年聖誕已經有d 小道消息話 木無事等多陣可以踢返曼

睇埋之前話佢bail breaches 都無事
曼可能都準備定派人操定佢
當然最後返唔返得黎 就等上頭決定
我支持佢哋支持撚伯
Mason Greenwood statement:

"I am relieved that this matter is now over and I would like to thank my family, loved ones and friends for their support. There will be no further comment at this time."
係要佢死嘅到時就話曼/木迫條女出嚟講
冷處理
過番一頭半個月再算
C朗而家仲做埋全球最高薪 點部署
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞