[Welcome back Greenwood 未審先判死全家] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2116]

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
C朗認埋條女say no 都照硬上, 搞完人仲要say sorry
最後告唔入, 而家咪又係冇人理
現代人記憶咁短, 下星期已經唔記得呢單
復出有波入有表現邊個理你
一個唔覺意入埋國家隊拎埋歐國杯做埋國家英雄tim
成件事就係木一撚定係有問題

我嘅角度係 大家俾機會佢重新做人
但唔係盲撐 講到條女有問題咁 屈佢咁

左膠on9係on9在cancel文化
企盲德高地 機會都唔俾人
有無人覺得要簽埋 easygo
放眼下季,綠木回歸,眼見福比坦蛇調校完今季咁大進步,比一個下半季同暑假坦蛇,相信綠木都會有進步。進化咗既綠木回歸,好比前場有一個強力右翼同正前鋒加盟,假設之後域賀斯買斷,咁下季前場人手終於可以叫齊章,人手鬆動返啲,每個位都有至少兩個差唔多級數既球員,如果沙比薩都買埋,咁成個中前場人手都會可以好靈活咁排陣

左翼:福,辛祖,加拿祖
右翼:自轉,辛祖,綠木
正前:馬斯亞,綠木,域賀斯
攻中:般奴,大力,辛祖
防中:卡斯米路,沙比薩,麥湯
中場中:大力,沙比薩,費特

咁當然要aim聯賽冠軍同係歐聯要有成績,個別位置要提升球員級數,都係要買人
兩隻燥狂佬
福係木打條女單嘢出嚟個日post 佢同佢條女合照
好似仲寫咗啲講話要和諧嘅comment
有ADHD,家庭背景問題
咩片咩錄音咁有力就告入咗啦
條女唔做證人就告唔到代表條片同錄音唔夠力證明佢有做過
我盲撐
我想睇佢踢波 佢私人生活關我撚事
冇罪就出返黎踢啦
Sab ww季尾真係買斷先算啦
垃圾就咪撚掂啦
而家就係佢控制唔到自己私生活
佢私生活會影響到佢踢唔到波
唔想睇呢條9UP佬
講左咩

9up
應該同Bale一樣無得救
咁你都唔想睇未由得佢9up囉
自己球員就點解撐

呢啲想法真係好憨鳩
冇人記得vdb
係到拗佢有冇做過jm9
冇事就出返黎開工啦
又唔想睇又想知
new material that came to light meant there was no longer a realistic prospect of conviction
仲有搵到新證據令警方覺得告唔入
可能呢樣新證據可以證明綠木清白呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞