[Welcome back Greenwood 未審先判死全家] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2116]

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
果班反曼
晒氣啦, 有D人踩自己球員就叻, 踩到變地底泥就開心
賤種39508死撚開啦
多人掛住
捱到今季 有前四 加個杯仔 我相信黎緊冇咩難到佢
教育留返俾曼聯同坦蛇做, 球迷心態就係支持佢復出

至於佢有無做, 事實真相根本無人知, 點解仲要踩多腳
有哂片有哂錄音
呢樣就咪撐啦
條女傷個程度係木捉住佢個頭撞落牆果隻打
而家係條女唔做證人
唔夠證據告

呢單case支持木係俾機會佢重新黎過
唔係否定佢無做過

左膠係on9在機會都唔俾人
好似啱啱好miss足一年
上年冬窗臨尾出事
始終佢仲好後生
快操得返起唔係冇可能
但唔多唔少影響倒上限
好彩嘅係出返黎係跟坦狗
我擔心嘅係上年佢出事
全世界好似同佢割左席咁
返黎唔知融唔融入倒
感覺即刻下季唔洗諗前峰,當然有埋亞傾就不得了
麥湯
麥隊
自轉
馬狗
C朗老強, 傑斯打女人, 朗隊叫老雞
係咪費sir 上樑不正下樑歪?
木返黎仲興奮過here we鳩喎
場外野又關球會事?

佢練波hea遲到,場上唔跟指令亂踢打人攞牌呢啲就話係紀律球會要管姐

佢場外私生活同條女做乜球會點管?你收左工做啲咩係咪你老細又可以理?

醫管局高層去超市偷野係咪醫管局問題?

有祖福哥左邊,軍曹自轉右邊,green馬箭頭,perfect
休班警
可以參考Rio之前既例子
跟福哥去派吓飯啦
Sancho無影新相?仲係舊衫
掃走牙朗之後應該都有一段時間平靜架喇
坦蛇建立左個rules 唔跟場都無得出同要走
除非突然成績走下坡
一直都話曼聯對球員心理輔導係唔夠
就算普通人受壓都會好易做出唔理性既野
何況班球員比平常人仲大壓力
年青人心理質素差真係會影響成長
佢打女人打到爆哂血呢樣其實無野好講 <-只能夠講疑點利益歸於被告 可能玩緊SM 重手左無人知係點
條女諗諗下可能覺得一時衝動搞大左件事 冷靜之後覺得綠木其實愛佢所以唔告 當然都可能係綠木用錢掉到佢收聲
根本無從判斷有乜好拗 而家放番咪皆大歡喜
Ravel Morrison呢啲人出現係咩意思?
佢係本身有病先會咁,可以食藥醫的
但隻藥有禁藥成份,所以費sir講到口水乾英超都唔批
唔係睇住打就等於無做過,咁講既話,大把謀殺案都唔會告得入

仲有搞清楚依家唔係警察唔想告,而係主要證人唔想出庭做證 + 無新證據,入罪機會大減,所以d 先charge 先俾人 drop 曬
無記錯條女本身都有錢, 似係復合咗

拿拿聲出返嚟啦
摩里臣衰咩剩係記得佢偷靴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞