[Welcome back Greenwood 未審先判死全家] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2116]

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
無踢一年波會唔會好多野跟唔上?
new material that came to light meant there was no longer a realistic prospect of conviction
仲有搵到新證據令警方覺得告唔入
可能呢樣新證據可以證明綠木清白呢?
木出返緊係好事
不過點解呢度癲到覺得佢咁樣係冇問題架
拿拿聲交俾黑警伸張正義, 大義滅親
佢01年出世 今年完季前都係21歲 咁仲洗唔洗註冊? 定係可以直接用?
佢踢得勁既,理撚得佢做過咩 而家撤銷控罪,成班老屎忽拎道德高地,高尚啲咩?
有坦蛇冇事既
自轉狗都成億
木起碼150m
有咩問題 好波就得啦
你都係去左覺得佢咩都無做過果邊
仲FF到咩真唔真愛
同我上面覺得佢真係有打都係大家覺得發生左嘅事
anyway討論佢有無做過無意思
其他球會既球迷有球員發生呢類事,都係講兩句就跳過,如果最後唔告/告唔入,就更加唔會理。係我地好撚神奇,法律搞唔到佢?我地球迷就要執行正義,社會性死亡佢,唔可以比呢啲垃圾影響我地球會聲譽!
痴撚柒線既。
咁又真係有晒片 有晒相 咁樣兜好肉酸

但我覺得佢係足球員 都叫做為呢件事晒左年幾兩年時間 法律上唔使再有咩懲罰 乖乖地道歉完專心踢波咪得囉 機會係值得俾

朗尼叫雞咪又係繼續踢波
希望真係咁啦,都係嗰句,我唔係想綠木死
不過佢自己好自為之,咪再搞呢啲嘢
上季差成咁仲要冇埋佢搞到曼聯好傷
佢盲撐到咁,再傾都冇乜意思
p.s. 迷龜已經知佢憨鳩
咁點解佢一撚定有問題
唔可以係唔好彩比人陰?點樣先一撚定無問題
呢樣先係左膠on9之處
打女人,強姦,係連登仔眼中係冇問題
唔鍾意就死返香討、Facebook、baby condom
點解要討論佢有冇問題
連龜都唔敢迷,邊個戇鳩啲?
叫雞明買明賣
其實都唔想答佢,不可理喻
同啲朗狗仔冇撚分別
岩聽 奴件派對最後咪又係暗地裏解決咗

唔通唔用綠木就會少啲hater咩
反曼都係on9架 咩都反一餐架啦

大撚把人玩Roleplay/SM拍片影相啦
上Twitter大把有得睇
而家趁佢冇案喺身,有好價,快撚啲賣咗佢
partey 好似未搞掂
仲保釋緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞