[Welcome back Greenwood 未審先判死全家] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2116]

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
Manchester United notes the decision of the Crown Prosecution Service that all charges against Mason Greenwood have been dropped.
The club will now conduct its own process before determining next steps. We will not make any further comment until that process is complete.
直頭送佢去荷蘭自己操下啦
下季就借去飛燕諾跟下RVP
一係去PSV跟雲佬 操返一季再返黎
講返Twitter班人
我發現反木班左膠通常都係撐麥湯嗰類球員 夠乖仔夠熱血為球隊灑血 唔使識踢波
無錯
覺得佢有打 定無打
根本無野可以嘈

而呢到兩邊都支持佢復出

係有個激動d嘅巴打講到覺得佢有打就係左膠
女權撚
我冇覺得佢俾人屈喎
係你條柒頭有晒立場姐

同埋鐘意點玩sm係佢兩個人嘅事
關你撚事咩
大把球員吸毒強姦搞人老婆啦
冇爆到出嚟係咪等於私生活好檢點呀

古圖搞kdb條女冇事 仲做埋世一龍
係咪私生活又好檢點?

用停賽嚟判斷一個人私生活唔檢點
咪就係邏輯問題囉
英國本身都多球盲
估唔到會自認戇鳩
阿狗隻party強姦都冇事仲場場踢緊
綠木反而搞咁耐

不過綠木回歸真係好大幫助
不過起碼要操一年半載先出得
到PR部門接手
球會會調查啲咩
Samuel Luckhurst
2m
Manchester United statement on Mason Greenwood:
‘Manchester United notes the decision of the Crown Prosecution Service that all charges against Mason Greenwood have been dropped. The club will now conduct its own process before determining next steps. We will not make any further comment until that process is complete.’
Greenwood will not return to training as the club conduct their investigation.
佢地成隊都係狗嚟 呢啲小事喇
木哥單野搞得大好多
party單野好似冇confirm過
未入過刑事程序
戇鳩仔
木:你屈我啦你屈我啦我無問題
你咁樣叫無立場
已經唔洗傾落去

仲有你不停上綱上線
咩用停賽判斷一個人私生活唔檢點
我上面都已經講左
波壇迪士尼驚得罪女拳左膠啫,蘇馬踢貓咪一樣咁出
係囉 俾個機會改善咪得
下次唔會再俾人知
一黎就玩下SM就有問題
判定左人地玩SM
之後話自己無立場

最好笑係不停以偏概全
Dllm ,快啦
想比綠木當我雞咁強姦,打到我爆缸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞