[Welcome back Greenwood 未審先判死全家] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2116]

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
坦蛇有成績搵唔到嘢屌,連班名宿都收哂聲
控已撤
理撚得你
坦蛇:同我落去跑60個圈
綠木
件件都爭住同坦蛇奶袋底
早排Rio先話坦唔尊重龜

不過都明 Rio搞緊PR公司同channel
係要講呢d 攞click rate
如果佢話佢無做過我實信佢架 但係佢無同我講過
咁rio都有point既
龜世界盃打得好 返到黎隊波冇中堅用梳都唔用佢
PR慢慢洗白 坦蛇秘密操練 下季先強勢回歸
今季本身都無預佢
佢咁嘅料就唔好浪費時間係RW
可以雙鎗面波有衝擊力就應該要踢正前

但講咩都假返去操練先睇下退步到邊度
根本夠膽 係twitter reddit 發表意見一定係道德判官上身
要release 佢 唔可以再代表曼等等

話佢not guilty都驚比人起底cancel
佢係柒嗰下先多人睇
平時拍蚊
岩 反對用綠木都痴撚線 套思維同條仆街木撚一鳩樣 剩係當曼聯係迪迪尼咁
班友跟本就口痕撩交嗌
坦唔係講過冇事就俾佢返嚟咩 仲查乜鳩
反而想睇隊友unfollow完,依家話無事會點處理
當年朗隊叫老雞我都接受唔到
點解唔搵後生
呢到其實無人反對用木
有做 無做 唔知佢有無做
狗咬狗呢幾樣無聊野

同twitter redcafe係討論緊唔同嘅野
前面依家人多到唔識用

福, 馬, 木, 安, 辛, WW, 有祖
綠木醒目就開過個新account
妓件派對 又唔撚見佢哋去鬧點解踢得
鳩到企道德高地指責曼聯球員
紀律聆訊都要既
MASON GREENWOOD - 重新出發
Mason Greenwood: Police ‘deliberately ignored’ bail breaches by Manchester United star during investigation
Officers were accused of ignoring breaches of condition of footballer’s bail not to contact the alleged victim in the case, it can be revealed
諗起拉山木三個d 淫賤走位就己經J 死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞