[Welcome back Greenwood 未審先判死全家] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2116]

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
相反朗哥
後備出嚟幾分鐘又得, 拎去頂前鋒又無怨言

做到咁都俾人嫌棄
出唔出 最多野講又係班英撚名宿
可惜廢
最愛返工
坦克一直唔想般踢10號位
唔記得賽前記者會定賽後訪問講過

般一直要球權 回後拎波
所以嗰期福都試過踢10號
再近期自轉都踢過兩次
山曹麥龜都無出聲, 咪又係靜靜地等機會
搞唔係問題 搞得掂先好野
上季福場場比人屌到開花
派飯落力過踢波 入波都唔識笑
今季入波助攻笑容燦爛左幾多
Greenwood呢單嘢咪就係曼聯冇紀律縱容青訓嘅結果
嗰時佢跟英格蘭去冰島比賽同霍頓叫雞
人哋曼城即刻罰錢
我哋就巴閉,話之你
綠木冇事係佢好彩,條女成家同佢青梅竹馬先唔告
唔係綠木真係冇迫女友扑嘢同打女友
而家白白浪費自己兩年時間,曼聯仲要白出糧俾佢
就係因為佢唔自律造成
如果綠木係無辜,自己出聲明呀嘛,點解要合冤兩年?

不過同連登仔講呢啲就嘥氣啦,又覺得強姦冇問題,打女人好正常,反對強姦同打女人就係女權撚
但般踢右翼真係好差
Greenwood 今季都唔使預佢啦
有排操同調整
唔出佢連續兩場補時失波1和1負, 慘跌3分呀
餅哥又秒
麥總受傷
冇啦冇啦

個人狀態、比賽狀態、同隊友默契
最快出年見
如果同佳有呀木咁既質素又踢緊曼聯
可能佢地都會叫同佳唔好留係安全屋打機 去卡寧頓操波
johnny depp單嘢盲撚咗咩, 無哂job俾人封殺含冤幾耐呀

連登一向係咁架啦, 咁嘥氣咪死去豬.com圍爐囉
So9問題喇 連一隊都咁鬆
好難想像青年軍
而家坦自己跟埋青年軍又俾咁多機會後生
起碼鼓勵班細專心踢波先
你呢d咪倖存者偏差
一個青訓做錯事就話曼聯冇紀律管青訓
咁我都可以用福個例子話曼聯好有紀錄教到d青訓好好
派飯派到拎mbe 全英小朋友唔洗再捱肚餓 夠好未
Marcel Sabitzer completes Manchester United move on loan deal from Bayern valid until June 🔴✅ #MUFC

▫️ No buy option clause included, it’s straight loan;
▫️ Sabitzer, excited by working under Erik ten Hag;
▫️ He was never close to other clubs, Man Utd was his priority.
甸狗
啱啱先同坦傾過第一次計
係呀, 未定罪點解唔用, 綠木仲出緊糧, 唔洗佢踢呀

係放棄就一開始解約啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞