[Welcome back Greenwood 未審先判死全家] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2116]

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
你未來人定咩呀
啲口吻老屎忽到
其實最重點係大家都想俾機會佢重新黎過

你覺得佢有做又好
無做到好
呢樣討論唔會有結果

罪不至死

但唔係極端到話佢完全無問題
而家就係發生問題令佢踢唔到波

大家都唔想再見多次
你用得「俾機會」即係已經未審先判咗啦
條女想搏出位屈佢又得
條女引鳩綠木打佢又得
先唔講佢係咪真係有打 就算係有打 咁多可能性點解打人就肯定佢有問題
唔比條女開佢波先只係自衛?
唔比條錄音係情趣嚟?
玩SM又要坐監?
坦蛇會繼續放佢打右翼定係執佢打正前呢
仆街希望木仲有心想繼續踢波。有心既話,用返半年一年去操應該操得返起
連登一向展露人性黑暗面, 幾時咁變到咁正義架
木踢右翼 中鋒

Amad踢右翼

右邊仲有山 安

仲有坦好鍾意搵Bruno打右邊

山 安 木 係到 Amad點會有機會?

未計P 坦話會俾機會佢 仲有Elanga
咪撚理佢啦
睇過人踢波就以為自己同人好撚熟
事實係, 無嘢證明到佢有無做

佢都停賽咁耐乜都夠, 快啲tune返好出嚟用, 條友一直有出糧架
你知唔知咩叫撤控?
同埋知唔知係佢女友唔告證據不足呀傻仔
基本法律用語都唔明,淨係揸住個無罪推定講講講
要註冊
唔知,睇到R撚哂頭。你話你係條女親人,知哂成件事要執行正義,搞鳩木都話。但明明成班都乜鳩都唔知,都可以講一大堆""正氣凜然""既豪言豪語,搞到我以為打緊木呢隻姦殺左全球女性大魔王。
咁又未至於無位呀
有祖左翼同木既右翼前鋒位 無得直接比較啦
計能力 百力支同Amad都未得啦
第一 佢條女俾你講到係雞

第二 而家就係佢做呢樣野 你當佢打大力左
就係令佢波都踢唔到
我而家唔係同你討論佢有無打
而家係佢嘅私生活令佢停左兩年無波踢

你有無見福呢d會因為私生活搞到無波踢?
綠木下次想打人搵男人打得唔得打女人好撚煩
佢私生活最有問題就係痴埋個癲嘅attention seeker度
但慘得過係真愛 出咗事都不離不棄
咁叫唔叫私生活有問題?
21歲仔唔屌女好似馬仔咁生仔都比人放大嚟講嫁啦
點解證據不足你又咁肯定佢有做過
希望佢打柒自轉狗
而家問你點證明佢有做啫, 唔係咁難答下話

根本無證據證明到有無做, 作為球迷點解唔撐得
已經講左
覺得佢有無做過 呢樣野討論係唔會有結果
其實真相比你搵到又點姐
支持
木有心踢又操得返起既話,真係慳返唔知幾多億
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞