[Welcome back Greenwood 未審先判死全家] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2116]

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
識踢波大晒咩,強姦打女人都可以
若綠木肯道歉 當普通家暴而唔係強姦女友呢樣性罪行 咁既觀點會唔會好啲

利申覺得家暴都嚴重 但曼迷偏見下想當佢呢單嘢係佢同女友之間玩大咗既私人事就算
邊夠波踢
球會似冷處理 唔會俾作出席公開press
再internal搵個女記者同佢做訪問 擺係MUTV
唔會講番單case 只會講大路野sorry
喊 會努力改過

作客俾人boo 一年半戴在所難免
主場都可能俾人boo番一排
仲有出街隨時俾女權撚指指點點呢d野
成間球會要諗下點幫一個21歲嘅後生仔度過呢d日子
續約都得 計場薪
其實好早話佢兩個起返埋一齊唔告佢
果時就話刑事黎 唔到你話唔告就唔告
到正式話唔告時...就無罪唔代表無辜

外國曼個個都識讀心 受害人上身
話條女係被迫先唔告佢 同佢起埋一齊
綠木騷擾証人又剩.....
但咁樣又loop 返第一個point 刑事罪都唔告 仲想點
家暴就一定唔啱
但木仔仲細 比機會佢都要既
根本唔駛理輿論
佢好似福咁連續十場入波 就冇人會再講
thank you some teammates for unfollowing me to make me stronger
Thank you for posting you and your girlfriend
作客有排噓架喇, 主場睇佢表現

入返兩三場波, 主場改拍手掌了
Greenwood 幾時搵pierce morgan
啲死鬼佬有時戇鳩起上來仲鳩過支那人
正常做法 去其他地方操兩個月
六月開始翻嚟Preseason
下季回歸
福冇犯罪做善事都被人屌啦
佢做到回歸第一場即hattrick差唔多可以end topic
見啲人討論會唔會Terminate contract
要term嘅 上年一早term左
白比1年人工 曼家下真係開善堂咩
HASROBSON 世一
其他女請斷腳

真 唔信佢打起到可以入國家隊 啲英撚會唔支持
kane都三章啦
上年:掛住派飯唔識踢波
今年:福sir
想認同你
但就諗起宗師
睇下呢半季傷病多唔多先, 傷多兩件坦蛇4月就拎嚟救火了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞