[Welcome back Greenwood 未審先判死全家] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [2116]

1001 回覆
44 Like 12 Dislike
綠木出返黎,今個下半季比佢慢慢操搵返狀態。
操夠半年,到下一季強勢回歸,綠木有返之前8成既狀態,好比到夏季轉會窗買咗一個6000萬鎊以上級數既前鋒
麥湯都就嚟冇埞企 好快風水輪流轉
買斷ww 練番綠木 就算熱肯放kane可以唔係首選
All in 中場 搶fdj 比零含 rice 再賣隊長套現新中堅
換埋ddg
覺得無咁耐, 3月尾4月唔夠人就趕住拎出嚟救火
其實曼聯青訓一直都有唔少麻煩友
馬捷達 摩里臣 綠木 有祖又玩遲到
其實費蛇年代都有 今次綠木大單左D姐
Johnny drop堅被屈你搵嚟比較,食得屎多壞咗腦?
@熊餅
你又知木唔係比人屈?
會唔會分隊練習賽果陣開拖
你都on撚9,拎johnny depp 黎比?

johnny depp 出事個陣,d ex 同識得佢耐既人個個都有係公眾場合講 jd 唔係會打女人既人
差唔多成年無跟一隊練過波,兩個月幾三個月就可以練返起搵返球感同比賽狀態會唔會快咗少少
下季全力執兩個有級數既中場 其實真係夠腳
換你老母
因為踢得好,係核心球員之一,班妓咪當咩事都冇囉
天才型球員係快d
你睇住佢打條女咩, 點解綠木唔可以俾人屈

無撚柒鳩腦咩
兩個鐘之後Reddit個Post最多Upvote既變晒中立派
一開頭係咁叫坦克release果啲comment沉晒底
外借去低組別或者擺返u21操下先啦
遲到呢啲好小事啦
講真我係支持用返綠木,亦信光頭佬教得掂佢
但綠木搞成咁,明顯係曼聯上樑不正下樑歪造成
領隊又係慈母,球迷就強姦打女人都話無辜
咗肯定大把Ravel Morrison呢啲人出現
綠木呢單嘢,曼聯啲管理層應該好好檢討下以後要點樣處理球員紀律問題

至於綠木,睇下呢半季佢操練狀態係點
點都係今季唔會上陣
就算可以比賽,都要面對好大壓力
頂得住咪好似上面啲巴打話齋更上一層樓
頂唔住就冇
成個影壇割撚哂, 工都無得開呀

綠木停賽兩年乜都夠啦, 自己球員就點解撐
坦白講
木今次真係錯wo
佢打女人打到爆哂血呢樣其實無野好講

係講緊俾機會佢重新黎過

唔係否定佢無做過 你成班球迷盲目支持佢
陣間又打 係咪又支持先
而家係條女唔肯做證人放佢一馬

今次講到佢無錯就真係on9
班左膠係on9左連機會都唔想俾佢
但法庭判佢無罪 唔代表佢無做
咁佢平時有操開體能真係差唔多
跟操兩個月差唔多 可以落場踢下
90mins就肯定唔得
我就唔信佢平時連波都唔踢下
分分鐘秘密練左唔知咩新招添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞