[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(28) Welcome to Bugframe

1001 回覆
4 Like 5 Dislike

2日就搞掂順到得人驚
PS 玩家想入clan
暫時full咗sry

今晚原班Dev慶祝
Steve當初堅持要整呢隻驚真係好

好多SF都係垃圾驚
可惜以家steve去咗開發第2隻驚
遊戲系統唔擔心
同埋Soulframe啲code都會回流用返落warframe

反而無咗Steve寫嘅故事真係有啲擔心
啲咁重SF嘢畀Rebecca咁日系weeb真係十萬個唔放心
好似冇乜點變,新warframe都仲係好樣衰
驚佢連Eternalism都諗唔掂
希望Duviri故事有其他Script writter扶住佢

當年係Steve同Jeff兩個寫故事,依家兩個一齊去Soulframe

諗返起Steve真係好萬能
又識寫code又識寫故事又管到咁多人
科學理論又知得多

淨係唔想下下見人屌難玩屌乜就即刻改到變弱智

活動/更新出endgame野明明難玩換回報係應該, 次次出完難玩就一班MR20都唔知有無係度屌好難打, 然後DE就愈改愈肝, 直接叫你肝到仆街黎換回報
屌又Liger
件衫唔好撚叫Dexennial喇
叫Ligernnial啦

根本一啲Dex元素都無晒
用小丑加機械人把重武返唔到轉頭

新仔
有冇得估計到下個prime access 係咩甲
好耶係wispthanks 巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞