[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(28) Welcome to Bugframe

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
咁係時候研究下甲同武器點配mod
想全拆Acolyte 甲係咪要上三粒綠石先夠

痴撚線 好想要多啲石
已經乜都打晒都係咁少
唔好講tau
請勿超越黃線
嘟嘟嘟嘟
啫係點 唔建議cross save?

信de

一個月有多冇穿冇爛
高斯p快手出左500,和味
咁快
奸商係要靠呢d時候搵食
散件都過百
鋼無盡 最好練咗牛 冰男 奶爸 先 有坦度又可以保護目標 無盡內蘊升咗機遇到lv 8 先
聽講要5粒普通綠/三粒普通+1粒tau

用武器剝甲算啦
卡爾 每星期一粒 保底

我打衰退室每星期都3粒
不過想要arcane多啲
https://youtu.be/WSwmISYKU7g?si=_aqJoGD1EWNWr034

用gauss prime係steamdeck玩場場跑最後
牛同奶爸我都有練到,今個星期我靠奶爸同Mesa屈到9層鋼無盡獎勵
揀咗托里德同毒雙槍
機遇lv 8咗,之後係咪隨便升,我升緊戰鬥加翻少少傷害同騎術可以直接TP
一般街場好似打10關就退
我個人覺得原子擴融好用過毒雙槍
原子擴融有集團卡 毒雙槍要aim頭

無盡最好6586 先 機遇最緊要
如果玩勃論就8656 騎術同戰鬥優先
四個升級都三位數就隨便
protea做輸出位算
塞個gloom+Arcane eruption
OLED你跟reddit教用SteamOS desktop mode玩
定係
直接game mode
game mode打字好辛苦
係公司直接game mode佢個l2 r2 好難用
背鍵又太薄 自己整咗四粒膠整高(skull有出增高膠未到)
打字篤個mon叫快啲 但多數relic最多出金打GG
諗緊帶唔帶個手制用
帶個XBOX制
是 我個xbox手制買咗個鍵盤插
可以一邊做嘢一邊掛trade chat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞