[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(28) Welcome to Bugframe

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
正呀喂
對上好似係Kuva Lich定Scarlet Spear臨出之前有咁搞
尼個星期玩Volt玩到傻左,隻野好玩到你,疊buff流,AOE流,是但攞把實彈槍就搞惦,係差在太脆,我又放得一張翻滾,唔知點搞好
有輸出仲坦得邊有咁完美
我隻Baruuk同Valkyr
咁你咪玩返嗰2隻
個兩隻近戰成日打唔到D機制boss同埋無加速,你隻Volt有冇裝防禦卡/賦能,定係玻璃大炮
玩得volt你就唔會要佢坦喇仲裝乜鬼防禦卡
吓,死左咁點打,我裝防禦卡之前比鋼鐵之路D怪摸一下就死
我平時用雙暗影強度生命力 保衛者 適應 插兩三粒藍石
打forma三頭怪用魅影+卡爾
仲有移植鯊魚甲既幽怨=無敵
不過打三頭怪多數移植loki1,第一關快速上地面
Volt不是有電盾咩?
以前我玩果陣連電盾都冇得拎起

搞唔掂咪搵障礙物邊擋邊射 (傳統正宗玩法)
都搞唔掂咪切換operator用賦能回血
都都搞唔掂咪用operator專精技能打死3個雜兵咪可以復活
都都都搞唔掂咪等你個守護復活你
依隻game 防係無乜意義
打高lv 淨係諗咩甲可以唔受傷
再高甲最終都會比人1槍打穿
減傷99% / 無敵先係出路
Sorry想問下yareli有冇build推薦
新手入坑
拎唔切第2粒UMBRA
跑狗p又唔算好柒既
不過我個人鍾意普通版隻metallic識反光
acceltra堆紫又有白金賺

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞