[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(28) Welcome to Bugframe

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
2技強化好似加病毒觸發
之前好似唔使強度 而家上限跟強度所以要堆強度
好似乜都要咁 MOD位唔能夠
2技係冇撚用可以轉走佢
3技係最屈機, 200%str可以加成1500甲無記錯
1技同4技都唔差
專用mod用1技3技就得
依家Xaku有咩辨法提升生存力
成日打執政官都慘死
全撐強度?
我見1技就冇影響都係10m
但3技會吸唔到怪
str推到200打後咪靠粒arcane
講真你堆完str同專用mod都冇咩位剩
再加埋range呀duration求撚其執都掃住咁去
想拉怪call隻operator出嚟已經搞掂
想用集團4技 之後1技打怪

烈士千斤頂

頂唔緊
玩慣顯赫刀劍同沙漠之風打異常,琴日做好隻Valk唔夠點配
唔知點配mod
褔馬之星

無乜驚玩諗緊回唔回歸 物價依家點?
ac好似有兩萬p
夠玩有凸喇
https://forums.warframe.com/topic/1370861-noras-mix-vol-4-ending-vol-5-incoming/
Nightwave: Nora’s Mix Vol. 4 is coming to a close — ending onWednesday, November 22 at 2 p.m. ET. With the closing of Nora’s Mix Vol. 4 , you’ll want to cash in your remaining Nora’s Mix Vol. 4 Creds before the end date. Leftover Nora’s Mix Vol. 4 Creds can be sold for Credits afterwards!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞