[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(28) Welcome to Bugframe

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
咁快手
唔等到LR6出先升?
銅牌好柒
founders先有
我呢d路人甲邊有咁快
incarnon market係咪未update
一入去仲係睇緊上星期D野
邊級founders先做到
Duviri又幾好玩

除左Steelpath circuit
其實真係幾好玩
個circuit就算喇
擺明係刷嘢用先塞落去

想問下活動除咗充沛賦能同復仇者賦能
仲有邊幾款係值得換埋佢
除咗銅色之外有時間全部換晒佢
俾埋條命佢
優雅應該都可以換到
金色嘅有冇邊幾個汎用高啲
Steelpath 齊隊既6-7分鐘一場好快姐
一場好似都有粒金
白金 金已刷齊,差幾個銀同銅,就快畢業

睇返我Clanmate刷都係六分鐘三粒到
假設你每場3粒,全刷5級要3600+,你要打1200場,計有D仆街仔開天使/唔執眼/掛機,8分鐘一場,你要打160個鐘,仲有10日比你刷,每日唔飲唔食唔去廁所刷10粒鐘就刷完啦
刷一粒換signa結束呢個回合
星期一就100%換得啦下話
換完個顏色
剩係等緊個100%
D賦能8人副本時代已經刷好刷滿
搞到打活動既動力好低
完全零動力
60隻眼隻boss幾正
https://forums.warframe.com/topic/1380021-server-upgrade-on-010824/
Hello Tenno!

Here with a quick PSA to keep you informed that we are upgrading some of our servers today, doubling the existing RAM in 3 of our servers up to 768GB!

We do not expect any impact to your gameplay and are monitoring to ensure a smooth upgrade.

Thanks!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞