[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(28) Welcome to Bugframe

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
Operation Orphix Venom有出過場架
同埋之前有個bug乜鳩都可以舉起
唔駛用佢
之前塔頂成隻蜘蛛都搬得走添
隻真人咖哩咁少戲份
咁樣呃我
顯赫武器幾時先有得用賦能
永遠都唔會有得用,我隻Mesa Valkyr Baruuk Ex好可憐
新任務打完都唔係好明成個劇情係點
淨係知道gay味濃
Loid個款整得好gay
D怪好弱,我Baruuk行入去切菜咁切
如果想入坑會唔會太遲, 要自己玩好耐先JOIN到人地玩
呢隻game入坑永遠唔會遲
PVE農Game
玩家與玩家之間並沒有任何必須既競爭

因為隻game都有10年同埋之前發生咗D事流失咗唔少嘅玩家
所以好少配對到人可以玩都係好正常
好少配到人?講緊普通星圖?
佢講到自己係新手
應該係普通星圖
即係要自己農一排先?
你可以選擇打咗主線先
跟住變強咗之後再打返普通星圖
join個clan整把ignis先(or 幾p收返嚟 都有人賣成品 check warframe market ) 前期呢把嘢好幫得手

如果太有錢又懶可以買佢新出個pack (是唔值 但唔洗不停同人收mod

有錢唔懶就去官網買白金再係交易頻收 warframe market睇市價
mod比較重要D,我自己試過開新account玩一次
mod齊既話,普通星圖、打主線用最基本嘅MK1-布萊頓配合warframe技能已經可以打過(warframe我揀Volt,電盾屈機)
咪比左個四技+90%ability strength mod比你
2023仲Ignis

新手入坑快手推圖
得閒就入foundary整定幾把武器
推到入Ceres就搵時間刷Ceres dark sector defense/survival升下D過渡武器到rank 30
個人升到MR4 就入Solaris United 開Protea個支線玩
玩到拎齊近戰武器Xoris既 parts就放低唔推
上網睇下Heavy attack Build 點執
D資源放住喺把Xoris 到再慢慢推星圖就係

槍就是旦抄人build執一把組合槍用住就係
個人推介係主武Tombfinger/Gaze
如果推到入Deimos就諗下會唔會執把主或副武Vermisplicer/Sporelacer
好夠你長用
佢星圖都未搞
炸ser
屌你隻鋼韌刺殺boss勁到,又厚血又禁言,D攻擊範圍又寬
諗住nerf boss先打
反正得個船頭裝飾
用revenant入去磨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞