[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(28) Welcome to Bugframe

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
係突然爆開
應該係卓越者太痛
有Shield就唔會畀人秒
打中咗咪Rolling Guard

有無用Augar系列mod回Shield先
新嗰幾個skin簡直係樣衰
Wisp同Baruuk都係
DE成日吹奏Liger整啲Deluxe concept
但佢啲design真係好撚樣衰

差唔多隻隻都變經佢手
近排既deluxe skin真係好撚屈突
真 佢啲deluxe倒模出黎咁 隻隻風格都好似 色調又似 Hydroid Excalibur Nezha最似
佢倒模唔緊要,呢個佢風格
佢設計風格唔啱我口味都唔緊要

但係DE乜9都畀佢design就好撚有問題

Bugframe 2.0

好撚on9 ,啲關設計勁撚無聊越玩越失望
條開發team都撥咗大半過去開發新驚
都預咗rebecca上位無大驚喜
係估唔到會可以hea到咁離地
繼續0課冇期待冇失望
如果手頭有資源Titania加Thermal Sunder(換Lantern)刷怪最快, 基本starchart刷乜都冇乜快過呢個組合
加爆Range, Strength不低於100, 最高Effiency, 加藍上限, Arcane Energize+Molt Augmented入場開4再spam Thermal Sunder, 唔洗用腦
有Arcane Energize可以4長駐, 如果唔係用藍Archon Shard加能量球效率都可以
低lv場呢個build的確係好方便
this is the way
依家仲值唔值得回坑玩見做得愈嚟愈hea
免費驚嚟講有咁多content
只可以話仲係好出色
要我課$1就完全無可能
返嚟做得準備都得嘅
推返齊主線
攞一兩把incarnon武器了解下個系統
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞