[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(28) Welcome to Bugframe

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
為左就班當無雙玩既咪趕走哂班老手
搞到次次都不倫不類,想搞挑戰性又要怕撚左班剷草機
唔敢整難野搞到所有野都變強制用時間肝
似打工多過似獎勵

初初有易有難咪幾好
以前得冇品人掛機摸魚
新手摸魚我都冇所謂人誰無新
依加抽到冇練既裝
我真係唔撚屌佢摸埋一份抱腿等carry
真,我已經叫做隻隻甲都forma過下,但武器點會樣樣都練
雪地第3隻蜘蛛已比人忘記
咁樣根本唔係增加遊戲難度
係專登搵野黎拖長遊戲時間,on99
已經浸到變化石
真係唔提都唔記得咗
我淨係想知佢幾時可以放返個八人同心模式出黎
好想玩返
依隻game啲boss好無聊 我想keep住射keep住斬 但啲BOSS又要限打某啲部位又成日無敵鎖血又盛 谷住谷住咁打真係冇癮
warframe其實唔存在server過lag嘅情況
因為佢連線嘅方式其實係P2P(點對點), 一個玩家主機連住三個玩家

只有開啟星圖、任務結束結算、區域聊天室、esc開啟清單同開出遺物
先會連接上官方個server儲存紀錄

即係話玩嗰陣只要個主機網絡唔係特別差同ping特別高嘅話係冇問題
但係真係唔明點解會突然無啦啦唔比玩八人同心
要難度有難度,要合作有合作,嗰陣時真係最好玩
屌那星D平原mod噩夢mod刷極都唔出,打撚啊

companion rework好似冇咩料到咁
8人 任最後都係用bug刷😂😂
呢十年入面不乏一D類似warframe嘅遊戲
但係隻隻出到嚟嘅成品都唔理想
我覺得呢隻都唔例外
定期出新內容呢點基本上冇其他人做到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞