[PC/PS4(5)/SWITCH/XBOX] Warframe討論區(28) Welcome to Bugframe

1001 回覆
4 Like 5 Dislike
咁應該PS to PC
買部ROG ALLY/STEAM DECK/LEGION GO/其他中國牌手提機
Switch 手提玩Warframe 不太理想
同埋出入關load 好耐
你啱

聽日問friend 借steamdeck 試玩吓先決定買唔買
買既平平地執LCD版改SSD就係
OLED既話建議直衝北美透明版
電子野應該買一手算
香港是咪有行貨
實體店行貨就各大ACER PREDATOR門店
網購就唯一官方Komodo.jp
或者用自己方法跨區買
唔經呢三個途徑入都係比水貨佬賺
收到 tyvm
Sorry 想問下而家有冇咩主武係t0或者接近t0咁嘅存在
想刷返把玩下
暫時睇係堆靈化武器

今日出咗堆新mod可能有新t0
說好的crossplay
Trading will function the same as gifting, except for trading Platinum between Nintendo Switch and other platforms, which is not available.
Precision Intensify is a warframe mod that gives you NINETY PERCENT increase ability strength for your 4th ability

周街mesa降臨
crossplay有咗好耐啊

係crosssave未有只知得founder有得先試

唔知佢個優先次序係邊啲人cross先
bug要逐步解放的
反而我諗緊eq
唔知會唔會有返以前入圖開3同4嘅直跑終點嘅感覺
近排真係冇咩點見過人用佢
今朝打見人上Pillage再4 一下秒怪
唔好講近排 有跑男招技後就冇見過咁濟
不過件甲真係好撚樣衰
條j浮游炮咁浮出嚟

點解係archmelee
bonewidow一下打爆關節
你唔講我都唔記得咗有呢隻嘢既存在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞